Πέμπτη, 05 Νοέμβριος 2015 14:59

ΔΩΡΙΟ: "Δεν θα τα παρατήσουμε", τονίζει ο Γιάννης Αντωνόπουλος

Γράφτηκε από τον
ΔΩΡΙΟ: "Δεν θα τα παρατήσουμε", τονίζει ο Γιάννης Αντωνόπουλος

Χωρίς νίκη στην Α' τοπική από τις 4 Οκτωβρίου, όταν και επικράτησε με 2-1 του Α.Ο. Φαραί είναι το Δώριο. 


Εκτοτε μετρά τρεις ήττες από Κυπαρισσία (3-0), Τσικλητήρα Πύλου (0-6), Πάμισο (5-0) και ενδιάμεσα μια ισοπαλία με τον Αστέρα Αρφαρών (3-3).  Ως εκ τούτου το κυριακάτικο εντός έδρας ματς με το Μιλτιάδη έχει χαρακτήρα τελικού προκειμένου να ξεφύγει από τις τελευταίες θέσεις.
"Θέλουμε να κάνουμε μια νέα αρχή. Το πρόγραμμα από εδώ και πέρα είναι με ομάδες στα μέτρα μας, όπου οι διαφορές είναι μικρές και θα προσπαθήσουμε να πάρουμε τους βαθμούς που χρειάζονται", λέει ο Γιάννης Αντωνόπουλος. Ο προπονητής του Δωρίου δεν κρύβει βέβαια ότι η ομάδα έχει ένα σημαντικό μειονέκτημα σε σχέση με τους αντίπαλους τους, που είναι το μικρό ρόστερ (έχει μείνει με μόλις 15 παίκτες). 
Διότι μεσοβδόμαδα αποχώρησε ο Παναγιώτης Γιαννουκάκης που επέστρεψε στον Ηρακλή Καλαμάτας, ενώ ο Γιάννης Γκότσης έχει υποστεί ρήξη χιαστών και θα χάσει όλη τη σεζόν. Ακόμα παραμένουν τραυματίες οι Τσαμπούρης και Κωτσάκης. 
Παρ' όλα αυτά ο Γιάννης Αντωνόπουλος ξεκαθαρίζει ότι: "Δεν θα τα παρατήσουμε. Θα παλέψουμε μέχρι το τέλος για να μπορέσει η ομάδα να μείνει στην κατηγορία. Ξέρουμε ότι τα πράγματα είναι δύσκολα, αλλά έχουμε μάθει στα δύσκολα".