Πέμπτη, 05 Νοέμβριος 2015 17:22

Οι Ιταλοί στέλνουν τον Στραματσόνι στον Παναθηναϊκό

Γράφτηκε από τον

Πραγματοποιήθηκε το ραντεβού των ανθρώπων του Παναθηναϊκού με τον Αντρέα Στραματσόνι με τις πληροφορίες να αναφέρουν ότι έγινε σε καλό κλίμα ενώ οι συμπατριώτες του... ετοίμασαν ήδη τις βαλίτσες του για Αθήνα.

 

Ολοκληρώθηκε το ραντεβού των ανθρώπων του Παναθηναϊκού με τον Αντρέα Στραματσόνι στην Ρώμη με τους Φύσσα-Βόκολο να συναντούν τον 39χρονο Ιταλό τεχνικό και να συζητούν σε πολύ καλό κλίμα για το ενδεχόμενο τη συνεργασία τους.

Την ώρα που οι άνθρωποι του τριφυλλιού τηρούσαν σιγή ιχθύος οι Ιταλοί προχώρησαν πάρα πολύ το θέμα και έβαλαν τον Στραματσόνι στο αεροπλάνο για την Ελλάδα.

Συγκεκριμένα δημοσίευμα του www.goal.com.it ανέφερε:

"Ο Αντρέα Στραματσόνι είναι έτοιμος να επιστρέψει στους πάγκους μετά το τραυματικό αντίο με την Ουντινέζε. Η συνάντηση που είχε με τους ανθρώπους του Παναθηναϊκού εξελίχθηκε αρκετά καλά και ο Στραματσόνι ο οποίος το καλοκαίρι βρέθηκε και στο στόχαστρο του Ολυμπιακού μπορεί να κάνει νέο ξεκίνημα στην καριέρα του στην Ελλάδα αλλά με τον Παναθηναϊκό".

Σε εκείνο το σημείο οι Ιταλοί επικαλούνται το "Sky Sports" και αναφέρουν: "Στην κυριολεξία το ντιλ ανάμεσα στον Στραματσόνι και το κλαμπ από την Αθήνα δεν αποκλείεται να ολοκληρωθεί στην διάρκεια Πέμπτης.

Το μόνο που ζήτησε ο Ιταλός τεχνικός για να πάει στην Ελλάδα ήταν ένα συμβόλαιο διάρκειας δυο ετών και είναι εν αν αναμονή της απάντησης του Παναθηναϊκού η οποία αναμένεται θετική".

Το κείμενο κλείνει πολύ αισιόδοξα καθώς οι Ιταλοί αναφέρουν: "Οι βαλίτσες είναι έτοιμες. Ο Στραματσόνι ξεκινάει και πάλι από την Αθήνα".

Πηγή: sport24.gr