Παρασκευή, 06 Νοέμβριος 2015 13:00

ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ: Χωρίς Μιτρόφ και Αντωνόπουλο με Φαραί

Γράφτηκε από τον

Η εκτός έδρας ισοπαλία της προηγούμενης αγωνιστικής με τον Πανθουριακό απομάκρυνε την Κυπαρισσία 4 βαθμούς από την κορυφή της Α' τοπικής, εκεί όπου ισοβαθμούν ο Πάμισος και ο Τσικλητήρας Πύλου.


Μάλιστα η εικόνα που είχε η ομάδα στο εν λόγω ματς οδήγησε την διοίκηση στην απόφαση να επιβάλλει πρόστιμο στους παίκτες. Οι τελευταίοι ωστόσο φαίνεται πως αποδέχτηκαν το μερίδιο ευθύνης που τους αναλογεί και το κλίμα είναι σαφώς πιο ήρεμο τα τελευταία 24ωρα. Στόχος όλων η άμεση επιστροφή στις νίκες ώστε να μείνει η ομάδα στην 2η θέση και να εκμεταλλευτεί τυχόν απώλειες που θα έχουν οι πρωτοπόροι στην συνέχεια ώστε να πλησιάσει ή και να φτάσει την κορυφή.
Αύριο η Κυπαρισσία θα προσπαθήσει να επιστρέψει στις νίκες στο εντός έδρας παιχνίδι με τον ΑΟ Φαραί, το πρώτο από τα δύο συνεχόμενα που θα δώσει στο γήπεδο της αφού ακολουθεί και αυτό με την Σπερχογεία.
Αγωνιστικά, ο Ιλιε Μιτρόφ έχει ένα τράβηγμα (φωτό από τον τραυματισμό του στο ματς με Πανθουριακό) και δεν θα παίξει αύριο, όπως και ο τερματοφύλακας Σπύρος Αντωνόπουλος. Αντίθετα θα είναι στην διάθεση του Νίκου Φρούσσου ο Γιώργος Γαργαρώνης. Μια κάκωση του Χρήστου Παπαγεωργίου θα εκτιμηθεί από τις σχετικές εξετάσεις που επρόκειτο να γίνουν χθες το απόγευμα. Επίσης παραμένει εκτός μάχης ο Γιάννης Καμποσιώρης που είναι ανέτοιμος, όμως ανεβάζει ρυθμούς και ίσως πάρει χρόνο συμμετοχής στο ματς κυπέλλου με τον Πανθουριακό την Τετάρτη.