Σάββατο, 07 Νοέμβριος 2015 11:52

"ΜΑΥΡΗ ΘΥΕΛΛΑ": Να κόψει τη... φόρα του Αιολικού - Στη 1 μ.μ. την Κυριακή ο κρίσιμος αγώνας

Γράφτηκε από τον

Δύο ομάδες με εντελώς διαφορετική πορεία τις τελευταίες αγωνιστικές θα συναντηθούν αύριο Κυριακή στη 1 μ.μ. στο γήπεδο του Μεσσηνιακού, στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής του 3ου ομίλου της Γ' εθνικής.


Η Καλαμάτα, μετά το ιδανικό ξεκίνημα με τις δύο σερί νίκες, στα τελευταία τρία ματς έχει μαζέψει μόνο ένα βαθμό ενώ προέρχεται από δύο συνεχόμενες ήττες, με Παναργειακό και Ερμιονίδα.
Ο αυριανός της αντίπαλος Αιολικός ξεκίνησε με δύο ήττες το πρωτάθλημα όμως στην συνέχεια βρήκε το καλό του πρόσωπο και στα τρία τελευταία ματς μετρά ισάριθμες νίκες έχοντας κάνει μάλιστα δύο διπλά!
Για πολλούς (και για τους μπουκ σύμφωνα με τις αποδόσεις των εταιριών) η ομάδα της Μυτιλήνης είναι το πρώτο φαβορί για την άνοδο φέτος και από την στιγμή που δείχνει φορμαρισμένη σίγουρα θα είναι ένας πολύ δύσκολος αντίπαλος αύριο για την Καλαμάτα.
Η Μεσσηνιακή ομάδα από την πλευρά της προσδοκά σε ένα νέο ξεκίνημα με τον Λεωνίδα Μπίλη στον πάγκο. Την περασμένη Κυριακή στην Ερμιονίδα έχασε στις λεπτομέρειες χωρίς να είναι χειρότερη. Αύριο θα προσπαθήσει να είναι πιο αποτελεσματική και να αξιοποιήσει στο έπακρο την δύναμη της έδρας, εκεί όπου μέχρι τώρα στο πρωτάθλημα μετρά δύο νίκες και μια ήττα.

Οι δοκιμές του Μπίλη
και το πιθανό σχήμα

Αγωνιστικά, ο Λεωνίδας Μπίλης δοκίμασε αρκετά σχήματα στη χθεσινή προπόνηση που έγινε στο γήπεδο του Μεσσηνιακού. Ένα πιθανό σενάριο είναι να δούμε τον Καλαγκάνη σε θέση κεντρικού αμυντικού και τον Καραλή να παίρνει θέση στο αριστερό άκρο της άμυνας. Επικρατέστεροι για να ξεκινήσουν είναι οι Θωμάς, Γαλανόπουλος (ως δεξί μπακ πλέον), Καραλής, Καλαγκάνης, Ιλιεφ (Λίπι), Τσιμικλής, Κωνσταντινίδης, Κερμενίδης, Παναγιωτόπουλος, Τορεζάνι και Αθανασόπουλος.
Εκτός είναι πάλι ο Κραστόβτσεφ ενώ ο Αγγελόπουλος ακολούθησε μέρος της προπόνησης χθες και με δεδομένο ότι δεν είναι απόλυτα έτοιμος λογικά θα καθίσει στον πάγκο.

Ο Μπίλης τα είπε με Καλαντζή,
στο γήπεδο ο Γεωργόπουλος

Την χθεσινή προπόνηση παρακολούθησε και ο Χρήστος Καλαντζής που παρότι φέτος δεν είναι στην ομάδα είναι κοντά στην "Μαύρη Θύελλα". Χθες μάλιστα τα είπε με τον Λεωνίδα Μπίλη, χωρίς πάντως να προκύπτει ενδεχόμενο επιστροφής του στην ενεργό δράση.
Στο γήπεδο βρέθηκε και ο Μεσσήνιος Ομοσπονδιακός προπονητής και πρώην προπονητής της Καλαμάτας Βασίλης Γεωργόπουλος, ο οποίος μάλιστα έχει πολύ καλή άποψη για τον Μπίλη και θεωρεί ότι θα προσφέρει έργο στην ομάδα.

Το πρόγραμμα
και οι διαιτητές

3ος όμιλος - 6η αγωνιστική
Σάββατο
Δόξα Ν. Μανωλάδας - Κανάρης Νενήτων 3-1
Νταούλας, Βασιλάκης, Στάϊκος (Αθήνας)
Κυριακή
Παναργειακός - Ηρακλής Ψαχνών
Λαμπαδαρίου, Τίκας, Ζερβάκης (Πειραιά)
Χαλκίδα - Σπάρτη
Μανιώτης, Ρούντος, Γουρνιάς (Αν. Αττικής)
Λουτράκι - Ερμιονίδα
Τσουκλάς, Μπατζιόπουλος, Λεοντακιανάκης (Αθήνας)
ΑΟ Λεβάντε - ΠΑΟ Βάρδας
Βλαντής, Παπανδριόπουλος, Κεφαλιάκος (Πειραιά)
Καλαμάτα - Αιολικός
Περράκης, Πασπάτης, Αραβίδης (Αθήνας)
Παναρκαδικός - Βύζας Μεγάρων
Καλογεράκος, Ψαρρής, Μάτσας (Ζακύνθου)
• Όλα τα ματς θα ξεκινήσουν στις 3 μ.μ. εκτός από αυτό της Καλαμάτας που θα ξεκινήσει στις 1 μ.μ.

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
1 . Σπάρτη 9-2    11
2.  Παναρκαδικός    10-3    10
- . Παναργειακός    9-5    10
4. Αιολικός    6-3        9
-. Βύζας Μεγάρων    6-8    9
6. Λουτράκι    5-5    8
7. Καλαμάτα    5-3    7
- . Χαλκίδα    2-4    7
-. Βάρδα    8-6    7
10. Ηρακλής Ψαχνών    2-7    6
11. Ερμιονίδα    5-6    5
-. Δόξα Ν. Μανωλάδας    4-5    5
13. Κανάρης Νενήτων    1-6    4
14. Λεβάντε    0-8    0