Πέμπτη, 11 Ιούλιος 2013 18:04

Γιάννη Ξαρχάκο και Βασίλη Κουρέα θέλει ο Πάμισος

Γράφτηκε από τον

Τον δεύτερο σκόρερ (19 γκολ) του πρωταθλήματος της Α' τοπικής Γιάννη Ξαρχάκο (φωτό) έχει βάλει στο "στόχαστρο" ο Πάμισος. Οι Νησιώτες θέλουν να ενισχύσουν τη γραμμή κρούσης και ο έμπειρος επιθετικός του Πεταλιδίου είναι από τους πιο ικανούς στο νομό, με εμπειρία και θητεία στις μεγαλύτερες κατηγορίες.
Η περίπτωσή του δεν είναι εύκολη, αλλά έχει γίνει ήδη επαφή ανάμεσα στις δύο πλευρές. Ενδιαφέρον υπάρχει και για τον Βασίλη Κουρέα, ο οποίος αγωνίζεται στην "Μαύρη Θύελλα" και τις επόμενες μέρες αναμένονται εξελίξεις. Το βέβαιο είναι ότι ο Πάμισος θα αποκτήσει αριστερό μπακ, επιτελικό μέσο και επιθετικό. Μέχρι τώρα έχει συμφωνήσει με τους Χρ. Τρίψα, Σεφεράσι και Αλεβίζο.
Οσον αφορά τις ανανεώσεις, ο πρόεδρος Γιώργος Πετρουλάκης συναντήθηκε την Τετάρτη με το Σωτήρη Δημητρακόπουλο, όπου και του πρότεινε την ανανέωση της συνεργασίας και πλέον περιμένει την απάντηση του έμπειρου ποδοσφαιριστή. Ανοιχτό παραμένει και το θέμα με τους Γουλιέλμο Αντωνίου και Ηλία Ηλιόπουλο, ο πρώτος δύσκολα πάντως θα συνεχίσει στον Πάμισο.