Παρασκευή, 12 Ιούλιος 2013 18:57

Πρόταση στον Λουτσιάνο έκανε η "Μαύρη Θύελλα"

Γράφτηκε από τον

Να γυρίσει στην Ελλάδα παρά την κρίση που μαστίζει το ελληνικό ποδόσφαιρο θέλει ο Λουτσιάνο Μουράο Μπονιφάσιο και είναι μία περίπτωση που ενδιαφέρει τη «Μαύρη Θύελλα» η οποία ήδη έκανε πρόταση επιστροφής στον παίκτη.
Ο 31χρονος Βραζιλιάνος έχει πολλά συν, καθώς γνωρίζει πρόσωπα και καταστάσεις στην Καλαμάτα, θα χρειαστεί σχεδόν μηδενική προσαρμογή στην πόλη, τον ξέρει και ο κόσμος και είναι αποδεδειγμένα ένας ποδοσφαιριστής που μπορεί να κάνει το κάτι ξεχωριστό μέσα στο γήπεδο.
Ο «Λούτσι» έχει ήδη προτάσεις από 3 ελληνικούς συλλόγους κι εννοείται ότι θέλει πολύ να επιστρέψει γιατί θεωρεί και ο ίδιος πως έχει ακόμα πράγματα να δώσει στην ασπρόμαυρη ομάδα.
Είναι πολύ πιθανό μέσα στην εβδομάδα να υπάρξουν σημαντικές εξελίξεις γύρω από αυτό το θέμα, όπως και για κάποιους ακόμα παίκτες, όπως ο Αντώνης Κωνσταντόπουλος. Ειδικά στην περίπτωση του τελευταίου οι ιθύνοντες της Καλαμάτας περιμένουν στη... γωνία να καταλήξουν οριστικά οι επαφές του με το Μεσσηνιακό για να κάνουν την πρώτη κίνηση προσέγγισης.  

Τα είπαν διοίκηση
και τεχνικό τιμ

Χθες το βράδυ ο Γιώργος Ράλλης και τα μέλη της διοίκησης είχαν συνάντηση με το τιμ της ομάδας, δηλαδή τον προπονητή Νίκο Κακαλέτρη, τον βοηθό του Σωκράτη Κοψαχείλη, τον γενικό αρχηγό Νικήτα Παπανικολόπουλο και τον τεχνικό διευθυντή Τάκη Σακελλαρόπουλο.
Μίλησαν για όλα τα οργανωτικά θέματα που πρέπει να τρέξουν τόσο σχετικά με την προετοιμασία όσο και με κάποια άλλα θέματα, όπως την ανεύρεση φροντιστή.
Μεταγραφικά, συζήτησαν για αρκετά ονόματα, χωρίς να παρθεί κάποια οριστική απόφαση για κάποιον. Αυτό στο οποίο συμφώνησαν όλοι είναι πως τις προσεχείς μέρες θα πρέπει να ξεκαθαρίσει οριστικά η κατάσταση με το υπάρχον έμψυχο υλικό. Άλλωστε αν υπάρξουν αποχωρήσεις θα αλλάξουν ταυτόχρονα και τα μεταγραφικά πλάνα.