Κυριακή, 15 Νοέμβριος 2015 20:26

ΚΑΝΑΡΗΣ ΝΕΝΗΤΩΝ - ΚΑΛΑΜΑΤΑ 2-1: Ηττα με νέα παράπονα από την διαιτησία, κάτω από τη ζώνη του υποβιβασμού η "Μαύρη Θύελλα"

Γράφτηκε από τον
ΚΑΝΑΡΗΣ ΝΕΝΗΤΩΝ - ΚΑΛΑΜΑΤΑ 2-1: Ηττα με νέα παράπονα από την διαιτησία, κάτω από τη ζώνη του υποβιβασμού η "Μαύρη Θύελλα"

Κάτω από την ζώνη του υποβιβασμού του 3ου ομίλου της Γ' εθνικής βρέθηκε η Καλαμάτα μετά την ήττα που γνώρισε σήμερα στην Χίο από τον Κανάρη Νενήτων με 2-1.


Ήταν το πέμπτο συνεχόμενο ματς που η Μεσσηνιακή ομάδα έμεινε μακριά από την νίκη και πλέον βρίσκεται σε εξαιρετικά δύσκολη θέση.
Επιπλέον, ήταν το τέταρτο συνεχόμενο ματς που οι Μεσσήνιοι έχουν πολλά παράπονα από την διαιτησία. Μετά τα εις βάρος πέναλτι στα ματς με Ερμιονίδα και Παναργειακό καθώς και το εις βάρος πέναλτι που συνοδεύτηκε με αποβολή στο ματς με τον Αιολικό, σήμερα υπήρξε η φάση του 47' που σημάδεψε το ματς και προκάλεσε τις έντονες διαμαρτυρίες των φιλοξενούμενων.
Ο Τορεζάνι μπήκε στην περιοχή και δέχτηκε το μαρκάρισμα του αντίπαλου γκολκίπερ με τους ανθρώπους της Καλαμάτας να ζητούν πέναλτι και αποβολή του παίκτη του Κανάρη, ως τελευταίος που ήταν.
Ο διαιτητής Παντελαίων από την Λέσβο όμως είδε θέατρο του παίκτη της Καλαμάτας και τον απέβαλε με δεύτερη κίτρινη κάρτα με την Καλαμάτα να μένει έτσι με 10 παίκτες για όλο το δεύτερο ημίχρονο.
Το σκορ εκείνη την ώρα ήταν 1-1 και είχε διαμορφωθεί μέσα σε ένα δίλεπτο στο πρώτο ημίχρονο, με τους γηπεδούχους να προηγούνται στο 28' από μια στημένη φάση και τον Τσιμικλή να ισοφαρίζει στο επόμενο λεπτό.
Μετά την αποβολή του Τορεζάνι η Καλαμάτα επηρεάστηκε από αριθμητικό μειονέκτημα και τελικά δέχτηκε και δεύτερο γκολ στο 65' χάνοντας το ματς με 2-1.
Στο καθαρά αγωνιστικό κομμάτι, η Καλαμάτα μπήκε πιο καλά στο ματς και στο πρώτο 15λεπτο απείλησε δου φορές με τους Τορεζάνι και Παναγιωτόπουλο, όμως ο γκολκίπερ του Κανάρη αντέδρασε σωστά και στις δύο περιπτώσεις και κράτησε το μηδέν.
Τελικά, στο 28' ο Γρίγος αξιοποίησε την πρώτη καλή φάση των γηπεδούχων στο ματς και με κεφαλιά μετά από κόρνερ του Κροτσίδα πέτυχε το 1-0.
Η Καλαμάτα ευτύχησε να απαντήσει άμεσα καθώς στο επόμενο λεπτό μετά από προσπάθεια του Παναγιωτόπουλου, ο Τσιμικλής με πλασέ ισοφάρισε σε 1-1.
Στο 47' είχαμε την αποβολή την φάση της αποβολής του Τορεζάνι που προαναφέρθηκε και στο 65' ο Ντάμπος με κεφαλιά πέτυχε το 2-1 για τους γηπεδούχους.
Η Καλαμάτα προσπάθησε να αντιδράσει και είχε μια καλή ευκαιρία με τον Κραστόβτσεφ (που έκανε ντεμπούτο) προς το τέλος όμως το 2-1 ήταν το τελικό αποτέλεσμα.
ΚΑΝΑΡΗΣ ΧΙΟΥ: Γ. Πουλάκης, Ε. Πουλάκης, Μπαιντερλής, Γρίγος, Γιοβανάκης, Σεζένιας, Ζεράϊ (75’ Μονιάδης), Κροτσίδας (58’ Γκαμάγκας), Ντάμπος, Κωστάλας, Αλεξανδρόπουλος
ΚΑΛΑΜΑΤΑ: Θωμάς, Γαλανόπουλος, Καραλής (46’ Κολημήτρας), Λένγκα, Καλαγκάνης, Λίπι (87’ Κωνσταντινίδης), Τορεζάνι, Τσιμικλής, Παναγιωτόπουλος (70’ Κραστόβτσεφ), Κερμενίδης, Αθανασόπουλος.