Κυριακή, 14 Ιούλιος 2013 20:32

Ανανέωσαν οι Τριανταφυλλάκης, Τρίψας στην Καλαμάτα, συμφώνησαν οι Αντώνης και Γιάννης Καλογερόπουλος

Γράφτηκε από τον
Ανανέωσαν οι Τριανταφυλλάκης, Τρίψας στην Καλαμάτα, συμφώνησαν οι Αντώνης και Γιάννης Καλογερόπουλος

Ο σχεδιασμός προχωρά στην "Μαύρη Θύελλα" και σιγά σιγά αρχίζει να γεμίζει το ρόστερ εν όψει της νέας χρονιάς. Ο πρόεδρος Γιώργος Ράλλης συναντήθηκε το Σαββατοκύριακο με τον εκ των αρχηγών της ομάδας Νίκο Τριανταφυλλάκη (φωτό) και τον Γιάννη Τρίψα και συμφώνησε και με τους δύο παίκτες, οι οποίοι θα φορούν την μελανόλευκη φανέλα και την νέα χρονιά.
Στο πρωτάθλημα που τελείωσε ο Τριανταφυλλάκης ήταν πρώτος παίκτης της ομάδας σε συμμετοχές με 20 ενώ πέτυχε και δύο γκολ. Ο Τρίψας είχε 17 συμμετοχές χωρίς να σκοράρει. Οι δύο παίκτες έπαιζαν στο αριστερό και δεξί άκρο της άμυνας αντίστοιχα, οπότε γίνεται αντιληπτό ότι η Καλαμάτα «δένει» σε μεγάλο βαθμό την άμυνα της.
Από εκεί και πέρα, σήμερα και αύριο αναμένονται νέες ανανεώσεις καθώς ο Ράλλης θα συναντηθεί με τους Ψυχογιόπουλο και Ρήγα. Επαφή έγινε και με τον Μπελεβάντη, ο οποίος είναι θετικός στο να συνεχίσει στην "Μαύρη Θύελλα".
Αντίθετα, παρελθόν για την ομάδα αποτελεί ο νεαρός Βασίλης Κουρέας.
Στο μεταγραφικό τομέα, ο πρόεδρος της ομάδας συμφώνησε με τους Αντώνη και Γιάννη Καλογερόπουλο, οι οποίοι την περασμένη σεζόν αγωνίστηκαν στον Μεσσηνιακό. Ο Γιάννης αγωνίζεται στην δεξιά πλευρά είτε ως μπακ είτε ως χαφ ενώ ο Αντώνης είναι μεσοεπιθετικός.
Η Μεσσηνιακή ομάδα έχει κάνει πρόταση στον Βραζιλιάνο Λουτσιάνο και είναι κοντά σε συμφωνία με τον ικανό μεσοεπιθετικό, τον οποίοι γνωρίζουν οι φίλοι της ομάδας από το προηγούμενο πετυχημένο πέρασμα του από την ομάδα.
Τέλος, ο Γιάννης Πετρόπουλος είναι ο επικρατέστερος για να επιστρέψει στην θέση του φροντιστή της ομάδας.