Τρίτη, 17 Νοέμβριος 2015 20:17

ΠΑΠΑΦΛΕΣΣΑΣ ΧΩΡΑΣ: Με νεανικό σχήμα το διπλό στο Πεταλίδι

Γράφτηκε από τον

Σημαντικό διπλό πέτυχε το Σάββατο στο Πεταλίδι με 3-1 ο Παπαφλέσσας Χώρας με αποτέλεσμα να βρεθεί στην 8η θέση της βαθμολογίας της Α1 τοπικής, όπου ισοβαθμεί με τον Χανδριναϊκό.


Η ομάδα της χώρας κατάφερε να προηγηθεί πριν συμπληρωθεί το πρώτο 15λεπτο στο ματς, όμως δεν μπόρεσε στη συνέχεια να κρατήσει το υπέρ της σκορ, μιας και οι γηπεδούχοι λίγο πριν το τέλος του α' μέρους κατόρθωσαν να ισοφαρίσουν. Στην επανάληψη όμως ανέβασαν απόδοση και κατάφεραν να βρουν δίχτυα άλλες δύο φορές και να πάρουν ένα ακόμη τρίποντο.
Αυτό που κρατούν οι άνθρωποι της ομάδας πάντως είναι ότι η Χώρα τη φετινή περίοδο αγωνίζεται με αρκετούς νεαρούς παίκτες στη σύνθεση της. Πρόκειται για παιδιά, που είναι από τη Χώρα και έχουν περάσει και από τα τμήματα υποδομής της ομάδας. Η προσπάθεια τους σε κάθε παιχνίδι να δείχνουν το ταλέντο τους, αλλά και να βοηθούν την ομάδα να πετυχαίνει το στόχο έχει στεφθεί με επιτυχία, ενώ φαίνεται και η αξιόλογη δουλειά που γίνεται από τον προπονητή Κώστα Λυμπερόπουλο, αλλά και τους ανθρώπους που τον στηρίζουν ώστε να φέρει η πέρας το έργο του. Είναι χαρακτηριστικό ότι στο παιχνίδι του Σαββάτου αγωνίστηκαν οι 15χρονοι Τάσος Γρηγρόπουλος, Αρντιπ Γκεβόρι, οι 16χρονοι Δημήτρης Μπάρκας, Φώτης Νικολακόπουλος, και ο 17χρονος Τάσος Τσόπελας, ενώ δεν αγωνίστηκαν οι Κώστας Δημόπουλος (19 ετών) και Νίκος Μπολβάτζε (17 ετών).
Την προσεχή αγωνιστική ο Παπαφλέσσας Χώρας θα παίξει εντός έδρας με τον Αίαντα.