Τετάρτη, 18 Νοέμβριος 2015 13:57

ΔΙΑΒΟΛΙΤΣΙ: "Μην βιάζονται να ξεγράψουν ομάδες", επισημαίνει ο Σωτήρης Δημάκης

Γράφτηκε από τον

Επρεπε να φθάσουμε στην 10η αγωνιστική για να πετύχει το Διαβολίτσι την πρώτη του νίκη στο πρωτάθλημα της Α' τοπικής (2-1 τον Απόλλωνα Καλαμάτας).

Ο ΑΟΔ παραμένει βέβαια στην ουρά της βαθμολογίας, μαζί με τον Απόλλωνα, αλλά πήρε ψυχολογική ώθηση ενόψει της συνέχειας.
"Γνωρίζαμε πόσο κομβικό είναι αυτό το παιχνίδι, όχι τόσο βαθμολογικά, αλλά ψυχολογικά. Διότι το πρωτάθλημα έχει πολύ δρόμο. Μπήκαμε με πάθος από το πρώτο λεπτό και τα παιδιά έδειξαν ότι το ήθελαν περισσότερο. Αν είχαμε πιο καθαρό μυαλό, θα μπορούσαμε και με μεγαλύτερο σκορ", δηλώνει στο "Ν" ο Σωτήρης Δημάκης για το παρθενικό τρίποντο της σεζόν.
Ο προπονητής του Διαβολιτσίου ξεκαθαρίζει στη συνέχεια ότι: "Ακόμα είναι πάρα πολύ νωρίς και να μην βιάζονται να ξεγράψουν ομάδες, είτε τη δική μου, είτε για παράδειγμα το Δώριο που μπορεί να έχει αρνητικά αποτελέσματα, αλλά μένουν πολλές αγωνιστικές. Θα γίνει μεγάλη μάχη για την παραμονή".
Το Δώριο στο οποίο αναφέρθηκε ο Σωτήρης Δημάκης είναι ο επόμενος αντίπαλος για το Διαβολίτσι και όπως λέει ο νεαρός τεχνικός: "Θα είναι ένα δύσκολο ματς γιατί το Δώριο είναι πάντα δυνατό στην έδρα του. Θα προσπαθήσουμε να πάρουμε βαθμούς ή βαθμό".
Το μοναδικό πρόβλημα στην προετοιμασία έχει να κάνει με τον Μητσέα, ο οποίος θα ξεκινήσει ατομικό πρόγραμμα και θα φανεί στο τέλος της εβδομάδας αν θα είναι διαθέσιμος για το εκτός έδρας ματς της Κυριακής.