Παρασκευή, 20 Νοέμβριος 2015 11:46

ΠΑΜΙΣΟΣ: Θέλει να επιστρέψει στις νίκες με Πανθουριακό, στο γήπεδο και ο Δημ. Αντωνόπουλος

Γράφτηκε από τον

Μετά από 9 συνεχόμενες νίκες στο πρωτάθλημα της Α' τοπικής την περασμένη Κυριακή ο Πάμισος είχε την πρώτη του βαθμολογική ήττα στο πρωτάθλημα καθώς έχασε με 2-1 στο Μελιγαλά από τον τοπικό Εθνικό.

Η ήττα αυτή πάντως δεν στάθηκε αρκετή για να τον ρίξει από την κορυφή της βαθμολογίας, μιας και έχασε και ο συγκάτοικος του στην πρώτη θέση Τσικλητήρας Πύλου.
Αύριο Σάββατο ο Πάμισος θα υποδεχθεί την ομάδα που συνέτριψε με 5-1 την περασμένη Κυριακή την Πύλο, τον Πανθουριακό.
Οι «πράσινοι» λοιπόν γνωρίζουν ότι θα υποδεχθούν μια καλή και φορμαρισμένη ομάδα και αντιμετωπίζουν με προσοχή το ματς. Από την άλλη πλευρά βέβαια πιστεύουν ότι είναι στο χέρι τους να δείξουν και πάλι το καλό τους πρόσωπο και να επιστρέψουν στις νίκες.
Οι τρεις βαθμοί σε συνδυασμό με το καλό ποδόσφαιρο θα είναι λοιπόν τα ζητούμενα για τους παίκτες του Αντώνη Μαυρέα αύριο.
Μάλιστα στο γήπεδο θα είναι και ο πρόεδρος της ομάδας Δημήτρης Αντωνόπουλος (φωτό) ο οποίος θα βρίσκεται στην Μεσσηνία το Σαββατοκύριακο. Θα συγχαρεί τους παίκτες για την έως τώρα πορεία τους και θα συζητήσει με τα υπόλοιπα μέλη της διοίκησης για τα τεκταινόμενα στην ομάδα, την εξέλιξη του πλάνου που έχει τεθεί αλλά και το αν υπάρχει ανάγκη ενίσχυσης εν όψει Ιανουαρίου…
Αγωνιστικά, ο Αντώνης Μαυρέας αύριο θα έχει την δυνατότητα να παρατάξει την καλύτερη δυνατή 11άδα καθώς επιστρέφει και ο Τουρλίδας και έτσι θα έχει στην διάθεση του όλους τους ποδοσφαιριστές του.