Δευτέρα, 23 Νοέμβριος 2015 13:58

ΜΙΛΤΙΑΔΗΣ - ΕΘΝΙΚΟΣ ΜΕΛΙΓΑΛΑ 0-2: Σπουδαίο διπλό με έμφαση στις στημένες φάσεις

Γράφτηκε από τον

Τη δεύτερη συνεχόμενη νίκη του πέτυχε το Σάββατο ο Εθνικός Μελιγαλά και μάλιστα στην παραδοσιακά δυνατή έδρα του Μιλτιάδη...

Οι "κυανόλευκοι" λοιπόν επικράτησαν στον Πύργο με 2-0 και σταθεροποιήθηκαν στην 4η θέση της βαθμολογίας. Η ομάδα του Κώστα Κλάδη, όπως πριν μία εβδομάδα και με τον Πάμισο, έτσι και προχθές "χτύπησε" με στημένες φάσεις στο τέλος κάθε ημιχρόνου... Στο πρώτο με φάουλ του Πανταζή και στις καθυστερήσεις του αγώνα με πέναλτι του Καραγιάννη. Πάντως ο Μιλτιάδης που υπέστη τη δεύτερη ήττα στο γήπεδό του, αδικείται από το σκορ, αφού -βάσει εικόνας αγώνα και ευκαιριών- δικαιούνταν την ισοπαλία.

Ο Πανταζής το 0-1 στο 42'

Το σκορ άνοιξε στο 42' ο Πανταζής με απευθείας εκτέλεση φάουλ, κάνοντας το 0-1 σε ένα καίριο χρονικά σημείο, σε ένα γενικά ισορροπημένο πρώτο μέρος.
Ο Μιλτιάδης στο δεύτερο μέρος ήταν καλύτερος και με τη δύναμη της έδρας πίεσε για την ισοφάριση. Στο 65' ο Πλατάκης νικήθηκε από κοντά από τον Καλλιντέρη και έξι λεπτά αργότερα η κεφαλιά του Σωτηρόπουλου σταμάτησε στο δοκάρι.

Με πέναλτι ο Καραγιάννης
στις καθυστερήσεις

Εν τέλει η ομάδα του πέτυχε κι άλλο γκολ ήταν ο Εθνικός στο 91' όταν κέρδισε πέναλτι σε χέρι του Σταματόπουλου και ο Καραγιάννης από την άσπρη βούλα διαμόρφωσε το τελικό 0-2. Μία νίκη η οποία ήταν η δεύτερη εκτός έδρας για τους "κυανόλευκους".
Το ματς σφύριξε ο Πλακογιάννης, με βοηθούς τους Παναγιωτόπουλο και Κασκάνη.
ΜΙΛΤΙΑΔΗΣ: Καλογήρου, Ζώτος, Μπάλλας, Δημόπουλος (88' Πουλογεώργος), Ανδρώνης, Αναστασόπουλος, Μεμά (68' Καραμπότσος), Σταματόπουλος, Πλατάκης, Σωτηρόπουλος, Μπαρσελό.
ΕΘΝΙΚΟΣ ΜΕΛΙΓΑΛΑ: Καλλιντέρης, Παπαδόπουλος, Θανόπουλος, Μακρυνιώτης, Μπαστακός, Γεωργόπουλος, Μουστάκας, Καραγιάννης, Πανταζής (78' Κοψαχείλης), Μουρούσιας (87' Π. Κανελλόπουλος), Φωτιάδης (71' λ. τρ. Κ. Κανελλόπουλος).