Τετάρτη, 25 Νοέμβριος 2015 17:14

Συναντήθηκαν Κοντονής και Αλαφούζος

Γράφτηκε από τον 
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Συνάντηση και συζήτηση εφ' όλης της ύλης αναφορικά με τα επεισόδια του περασμένου Σαββάτου στη Λεωφόρο και τα όσα ακολούθησαν είχαν ο υφυπουργός αθλητισμού Σταύρος Κοντονής και ο πρόεδρος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, Γιάννης Αλαφούζος.


Οι δύο άνδρες συζήτησαν και για τις επόμενες κινήσεις που θα πρέπει να γίνουν ενώ έγινε αναφορά και στην προσπάθεια για την κάθαρση του ποδοσφαίρου.
Όπως ανέφερε και η σχετική ανακοίνωση από την ΓΓΑ: «Τον Υφυπουργό Πολιτισμού και Αθλητισμού κ. Σταύρο Κοντονή επισκέφθηκε σήμερα ο πρόεδρος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός κ. Γιάννης Αλαφούζος. Θέμα της συνάντησης ήταν τα διαδραματισθέντα στο γήπεδο της Λεωφόρου Αλεξάνδρας το περασμένο Σάββατο. Ο κ. Αλαφούζος ενημερώθηκε και δια ζώσης από τον Υφυπουργό –και συμφώνησε- ότι δεν είχε καμία συμμετοχή στις αποφάσεις των αρμοδίων παραγόντων του εν λόγω αγώνα.
Επίσης, ο πρόεδρος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός εξέφρασε την εμπιστοσύνη του στην Πολιτεία και στην προσπάθεια κάθαρσης του ποδοσφαίρου. Ο Υφυπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού ζήτησε από τον κ. Αλαφούζο να μην λάβει εν θερμώ απόφαση παραίτησης από την προεδρία της ΠΑΕ, ανέφερε ότι η προσφυγή της ΠΑΕ Παναθηναϊκός θα κριθεί από τακτικούς δικαστές, βάσει του νέου νόμου που ψήφισε με πρότασή του η Βουλή, και πρότεινε τη συνεργασία της ΠΑΕ Παναθηναϊκός με τις διωκτικές αρχές για τη σύλληψη των πρωταιτίων των θλιβερών επεισοδίων, πράγμα που ο κ. Αλαφούζος επιβεβαίωσε ότι ήδη γίνεται».
Πηγή: Sentragoal.gr

  1. ΠΡΟΣΦΑΤΑ
  2. ΔΗΜΟΦΙΛΗ
  3. ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ