Πέμπτη, 26 Νοέμβριος 2015 11:42

ΤΕΛΛΟΣ ΑΓΡΑΣ: Πάνοπλος για τη νίκη με Απόλλωνα

Γράφτηκε από τον

Με.. άδεια χέρια σ' ένα ακόμα εκτός έδρας παιχνίδι έμεινε ο Τέλλος Αγρας. Η ομάδα των Γαργαλιάνων ηττήθηκε 2-1 από τη Σπερχογεία και μετρά έξι ήττες σε ισάριθμες εξόδους και είναι μαζί με τον Απόλλωνα Καλαμάτας και το Δώριο οι μόνοι που δεν έχουν κάνει "σεφτέ" μακριά από το γήπεδό τους.


Ο Θανάσης Λακριντής είδε πάντως θετικά στοιχεία στο τελευταίο παιχνίδι και εκτιμά ότι η ομάδα του μπορούσε να πάρει βαθμούς ή βαθμό.
"Αυτό που χρειάζεται είναι να έχουμε ηρεμία στην τελική προσπάθεια, γιατί μέχρι σήμερα δεν εκμεταλλευόμαστε τις πολλές ευκαιρίες. Είδα όμως διάθεση και προσπάθεια από τα παιδιά και πιστεύω ότι θα έρθουν τα αποτελέσματα", λέει ο προπονητής του Τέλλου Αγρα, δίνοντας στη συνέχεια το σύνθημα για το προσεχές εντός έδρας παιχνίδι με τον Απόλλωνα Καλαμάτας. "Είναι ένα ματς στην έδρα μας που πρέπει να κερδίσουμε γιατί τα περιθώρια στενεύουν. Θέλουμε μέχρι το τέλος του πρώτου γύρου να έχουμε 19-20 βαθμούς για να είμαστε άνετοι στη συνέχεια".
Ο Τέλλος Αγρας θα αγωνιστεί πάνοπλος την Κυριακή, αφού ο Πότσης εξέτισε την ποινή του,  ενώ στη διάθεση της τεχνικής ηγεσίας αναμένεται να βρίσκεται και ο Μερκούρης που έχει ενοχλήσεις στη μέση.