Πέμπτη, 26 Νοέμβριος 2015 16:17

ΑΣΤΕΡΑΣ ΑΡΦΑΡΩΝ: "Οπλο" η αήττητη έδρα

Γράφτηκε από τον
ΑΣΤΕΡΑΣ ΑΡΦΑΡΩΝ: "Οπλο" η αήττητη έδρα

Την εξαιρετική παράδοση που έχει απέναντι στην Κυπαρισσία συνέχισε την Κυριακή ο Αστέρας. Η ομάδα των Αρφαρών παρότι βρέθηκε πίσω στο σκορ με 0-2, πήρε το βαθμό (2-2) και μετρά δύο νίκες δύο ισοπαλίες και μόλις μια ήττα τα πέντε τελευταία χρόνια στην έδρα της με την περσινή πρωταθλήτρια Μεσσηνίας.

Συνάμα διατήρησε και το φετινό εντός έδρας αήττητο, όπου έχει 3 νίκες με Διαβολίτσι (2-1), Τέλλο Αγρα (2-0), Πανθουριακό (1-0) και δύο ισοπαλίες με Μεσσηνιακό (1-1) και Κυπαρισσία (2-2).  Με άλλα λόγια ο Αστέρας έχει πάρει στην έδρα του τους 11 από τους 15 φετινούς βαθμούς, καθώς εκτός έδρας ο απολογισμός είναι μία νίκη, μία ισοπαλία και τέσσερις ήττες.
"Μέσα στο γήπεδό μας μπαίνουμε δυνατά και με αυτοπεποίθηση. Εχουμε καλή ψυχολογία και φαίνεται ότι η έδρα μας είναι η δύναμή μας", σχολιάζει στο  "Notosport" ο προπονητής του Αστέρα Στάθης Βανικιώτης.  Οσο για τη μίνι ανατροπή με τον ΑΟΚ είπε: "Παρότι δεχτήκαμε δύο γκολ το πιστέψαμε και στο δεύτερο μέρος ήμασταν καλύτεροι. Είναι ένας βαθμός που θα φανεί χρήσιμος στη συνέχεια και μας βοηθά στη ψυχολογία".
Ο Αστέρας προετοιμάζεται πλέον για το δεύτερο σερί εντός έδρας ματς με αντίπαλο τη Σπερχογεία και θέλει όπως λέει ο Στ. Βανικιώτης: "Τη νίκη για να ανασάνουμε βαθμολογικά, γιατί έχουμε δύσκολα παιχνίδια με Πύλο και Πάμισο. Είμαστε σε καλή κατάσταση και πιστεύω ότι θα τα καταφέρουμε".
Η μοναδική απουσία για τον αγώνα της Κυριακής είναι ο τιμωρημένος Ζέππος.