Τετάρτη, 17 Ιουλίου 2013 21:37

"Χτυπάει" Σωτήρη Δημητρακόπουλο το Φαραί

Γράφτηκε από τον
"Χτυπάει" Σωτήρη Δημητρακόπουλο το ΦαραίΠρόταση για να εντάξει στο έμψυχο δυναμικό της τον έμπειρο μέσο Σωτήρη Δημητρακόπουλο, έχει κάνει η διοίκηση του Α.Ο. Φαραί.


Πρόκειται για έναν αξιόλογο ποδοσφαιριστή με συμμετοχές σε ομάδες μεγαλύτερων κατηγοριών, ο οποίος θα βοηθήσει πάρα πολύ την Καλαματιανή ομάδα ώστε να πραγματοποιήσει τους στόχους της.
Ο 30χρονος ποδοσφαιριστής, που ξεκίνησε να παίζει μπάλα στην Ομόνοια, έχει αγωνιστεί στον Απόλλωνα Σμύρνης (Β' εθνική), στον Απόλλωνα Πεταλιδίου, την Καλαμάτα και τα δύο τελευταία χρόνια στον Πάμισο.
Υπάρχει αισιοδοξία από την πλευρά της διοίκησης ότι το θέμα θα έχει ευτυχή κατάληξη για την ομάδα. Εκείνο που απομένει είναι ο έμπειρος μέσος να δώσει την απάντηση του, κάτι που αναμένεται να γίνει εντός των ημέρων.
Για τη ώρα πάντως τη φανέλα του Α.Ο. Φαραί θα φορούν την προσεχή αγωνιστική περίοδο οι Γιώργος Κωστέας, Αρης Αρβανίτης, Ηλίας Φλέσσας, Στάθης Κουτουμάνος, Στάθης Αρβανίτης, Παντελής Πανταζής και Αλέξης Ζωγόπουλος, που αποτελούν τα έως τώρα μεταγραφικά αποκτήματα.
Αντίθετα έχουν αποχωρήσει οι Βαγγέλης Καπακλής, Δημήτρης Κουτίβας, Κώστας Ροβολής και Δημήτρης Παντελόπουλος.