Κυριακή, 29 Νοέμβριος 2015 15:08

Α.Ο. Λεβάντε - Καλαμάτα (1-0 τελικό)

Γράφτηκε από τον

Στη Ζάκυνθο ο ΑΟ Λεβάντε υποδέχεται την Καλαμάτα για την 9η αγωνιστική της Γ' εθνικής.

Τελικό 1-0. Η Καλαμάτα έχασε και από την ουραγό της βαθμολογίας του 3ου ομίλου ομάδα της Ζακύνθου. Ο ΑΟ Λεβάντε πήρε την πρώτη του νίκη στο πρωτάθλημα χάρη στο γκολ που πέτυχε ο Μουτσάι στο 8'.

90' Ξεκινούν οι καθυστερήσεις, πάντα στο 1-0.

80' Παραμένει το 1-0 για τον ΑΟ Λεβάντε με τον Τσιμικλή να χάνει σημαντική ευκαιρία στο 79' για την Καλαμάτα, ενώ πριν λίγο είχαμε και ένταση μεταξύ παικτών των δύο ομάδων.

62' Χωρίς αποτέλεσμα μέχρι τώρα η πίεση της Καλαμάτας, κρατά το 1-0 ο Λεβάντε, για την Καλαμάτα στο 58' βγήκε ο Τορεζάνι και μπήκε ο Κολημήτρας.

49' Δύο μεγάλες ευκαιρίες για την Καλαμάτα στο ξεκίνημα της επανάληψης. Στο 47' ο Ρήγας εκτέλεσε φάουλ, ο Παναγιωτόπουλος πήρε την κεφαλιά και ο Κοντοπίδης απόκρουσε δύσκολα σε κόρνερ. Στο 49' ο Ρήγας εκτέλεσε κόρνερ ο Αγγελόπουλος πήρε την κεφαλιά αλλά απομάκρυναν αμυντικοί πάνω στη γραμμή του τέρματος. Για την Καλαμάτα έχει μπει στο ματς ως αλλαγή ο Κερμενίδης στη θέση του Αθανασόπουλου.

46' Ξεκίνησε το β' ημίχρονο.

45' Ημίχρονο 1-0. Μετά το γρήγορο γκολ των γηπεδούχων η Καλαμάτα πίεσε με κύριο εκφραστή των προσπάθειων της τον Τορεζάνι, όμως το 1-0 παραμέμει στο ημίχρονο.

37' Ο Αγγελόπουλος σούταρε άουτ από το ύψος της περιοχής.

33' Πρώτη καλή ευκαιρία για την Καλαμάτα με τον Τορεζάνι να παίζει το 1-2 με τον Αθανασόπουλο και να μπαίνει στην περιοχή όμως το σουτ που επιχείρησε απόκρουσε δύσκολα ο Κοντοπίδης σε κόρνερ.

30' Συμπληρώθηκε μισή ώρα αγώνα στη Ζάκυνθο, η Καλαμάτα έχει την μπάλα στην κατοχή της χωρίς όμως να απειλεί ενώ οι γηπεδούχοι ψάχνουν την αντεπίθεση.

24' Μετά το γρήγορο γκολ των γηπεδούχων η Καλαμάτα έχει την υπεροχή χωρίς όμως τη μεγάλη φάση.

8' Γκολ για τον ΑΟ Λεβάντε με τον Μουτσάι στο 8'. Εκμεταλλεύτηκε αδράνεια στην άμυνα της Καλαμάτας και πέτυχε με σουτ το 1-0.

1' Το παιχνίδι ξεκίνησε στη Ζάκυνθο.

Για την Καλαμάτα έχουν ξεκινήσει οι Θωμάς, Νινιός, Καλαγκάνης, Γαλανόπουλος, Ιλιεφ, Τσιμικλής, Τορεζάνι, Ρήγας, Παναγιωτόπουλος, Αθανασόπουλος, Αγγελόπουλος.

Για τον ΑΟ Λεβάντε έχουν ξεκινήσει οι Κοντοπίδης, Κοντούλης, Γεωργούσης,  Οικονομόπουλος, Τζιαφέρης, Σιδηρόπουλος, Μαρούδας, Τσανακτσόγλου, Μουτσάι, Μπινιχάκης, Πλατέλλσς.