Κυριακή, 29 Νοέμβριος 2015 20:18

Α.Ο. ΛΕΒΑΝΤΕ - ΚΑΛΑΜΑΤΑ 1-0: Εχασε και από τον ουραγό της βαθμολογίας…

Γράφτηκε από τον

Μια ακόμη εκτός έδρας ήττα γνώρισε σήμερα η Καλαμάτα, η οποία μακριά από το γήπεδο του Μεσσηνιακού δεν δείχνει ικανή να κερδίσει κανένα αντίπαλο…


Αυτή τη φορά μάλιστα η Μεσσηνιακή ομάδα έχασε από τον ουραγό του 3ου ομίλου της Γ' εθνικής Α.Ο. Λεβάντε ο οποίος μέχρι σήμερα δεν είχε ούτε ένα βαθμό στο πρωτάθλημα! Απέναντι στην Καλαμάτα όμως εκμεταλλεύτηκε το γκολ που πέτυχε στο ξεκίνημα του αγώνα και την μεγάλη μέρα του γκολκίπερ του και πανηγύρισε την πρώτη νίκη της ιστορίας του στην Γ' εθνική!
Οι Μεσσήνιοι αντίθετα απογοήτευσαν και δεν έδειξαν ικανοί να δώσουν συνέχεια στην μεγάλη νίκη της περασμένης Κυριακής με τον Παναρκαδικό. Έτσι η Καλαμάτα βρίσκεται πλέον ένα μόλις βαθμό πάνω από την ζώνη του υποβιβασμού και την επόμενη αγωνιστική έχει ντέρμπι παραμονής με την Χαλκίδα, πάλι εκτός έδρας...

Γρήγορο γκολ και μονότερμα
χωρίς αποτέλεσμα στη συνέχεια

Όσον αφορά την εικόνα του αγώνα, οι γηπεδούχοι ευτύχησαν να προηγηθούν πολύ νωρίς στο σκορ καθώς μόλις στο 8' ο Μουτσάι εκμεταλλεύτηκε μια αμυντική αδράνεια της Καλαμάτας και με άπιαστο σουτ από μέσα αριστερά πέτυχε το 1-0.
Από το σημείο αυτό και μετά οι γηπεδούχοι οπισθοχώρησαν πάρα πολύ και η Καλαμάτα πήρε την κατοχή της μπάλας. Ανα διαστήματα πίεσε ασφυκτικά τους γηπεδούχους, έχασε αρκετές ευκαιρίες όμως το τελικό σκορ έγραψε 1-0 για την ομάδα της Ζακύνθου που πέτυχε μια ιστορική νίκη.
Στο 32' ο Τορεζάνι νικήθηκε από τον Κοντοπίδη στην καλύτερη ευκαιρία της Καλαμάτας στο πρώτο ημίχρονο. Στο ξεκίνημα της επανάληψης χάθηκαν δύο συνεχόμενες μεγάλες ευκαιρίες με τον Παναγιωτόπουλο να μην μπορεί να νικήσει από κοντά τον Κοντοπίδη στο 47' και την κεφαλιά του Αγγελόπουλου να απομακρύνεται πάνω στην γραμμή από αμυντικό στο 49'. Στο 60' ο Παναγιωτόπουλος αστόχησε από καλή θέση, στο 80' ήταν η σειρά του Τσιμικλή να χάσει καλή ευκαιρία ενώ στο 89' το σουτ του Κερμενίδη εξουδετέρωσε και πάλι ο Κοντοπίδης.
Σε ένα ακόμη παιχνίδι η Καλαμάτα πλήρωσε την δυστοκία της και γνώρισε μια ήττα που κάνει ξανά πολύ έντονο τον προβληματισμό στις τάξεις της αλλά και στον φίλαθλο κόσμο της.
ΑΟ ΛΕΒΑΝΤΕ: Κοντοπίδης, Κοντούλης, Γεωργούσης, Οικονομόπουλος, Αθ. Τζιαφέρης, Σιδηρόπουλος, Μαρούδας, Τσανακτσόγλου, Μουτσάι (82΄ Κ. Τζιαφέρης), Μπινιχάκης, Πλατέλλας (85΄ Πιλαρινός)
ΚΑΛΑΜΑΤΑ: Θωμάς, Γαλανόπουλος, Καλαγκάνης, Ίλιεφ, Νινιός (63' Λίπι), Τσιμικλής, Τορεζάνι (58΄ Κολημήτρας), Ρήγας, Παναγιωτόπουλος, Αθανασόπουλος (46΄ Κερμενίδης), Αγγελόπουλος.

• Η φωτογραφία είναι από το zantemats.gr και τον Κώστα Μάργαρη.