Τρίτη, 01 Δεκέμβριος 2015 13:58

ΤΣΙΚΛΗΤΗΡΑΣ ΠΥΛΟΥ: "Οποιος είναι πιο.. συνεπής θα πάρει το πρωτάθλημα", εκτιμά ο Τάσος Καραλής

Γράφτηκε από τον

Μακριά από τη νίκη για τρίτη αγωνιστική έμεινε ο Τσικλητήρας, αλλά αυτή τη φορά η ισοπαλία στην Κυπαρισσία δεν συνιστά αποτυχία, όπως ήταν οι ήττες από τους νεοφώτιστους Πανθουριακό και Α.Ο. Φαραί.

Η ομάδα της Πύλου έμεινε αήττητη στο ντέρμπι με τον ΑΟΚ (2-2) παρότι έχανε με 2-1 και έπαιξε με δέκα παίκτες από το 78'. Στα αξιοσημείωτα ότι αγωνίστηκε χωρίς τους Χονδρογιάννη, Ανταλή, Κουτίβα, ενώ ο Μπίζος έπαιξε τραυματίας ως αλλαγή στο 79' και σκόραρε μάλιστα στο 80'!
"Το καλύτερο αποτέλεσμα θα ήταν βέβαια η νίκη, αλλά και η ισοπαλία δεν είναι άσχημη σ' ένα εκτός έδρας ντέρμπι, όταν έχεις απουσίες και παίζεις και με παίκτη λιγότερο", το σχόλιο του Τάσου Καραλή για το κυριακάτικο ματς. Ο αντιπρόεδρος του Τσικλητήρα εκτιμά ότι τίποτα δεν έχει κριθεί στην Α' τοπική, παρότι ο πρωτοπόρος Πάμισος αποσπάστηκε πέντε βαθμούς από την ομάδα του και εφτά από την τρίτη Κυπαρισσία.
"Το πρωτάθλημα έχει ακόμα πολύ δρόμο, δεν έχει τελειώσει ούτε ο πρώτος γύρος. Πιστεύω ότι όποιος είναι πιο.. συνεπής σε όλες τις υποχρεώσεις του θα το πάρει, γιατί στο ποδόσφαιρο αυτό παίζει μεγάλο ρόλο. Το κλίμα στην Πύλο είναι άριστο, συνεχίζουμε και τίποτα δεν έχει τελειώσει".

Επιστρέφει στη φυσική του έδρα

Δύο συνεχόμενα εντός έδρας ματς θα δώσει ο Τσικλητήρας με Αστέρα Αρφαρών και Σπερχογεία και θέλει το απόλυτο ώστε να πάει χωρίς απώλειες στη Μεσσήνη για το ντέρμπι με τον Πάμισο στο φινάλε του α' γύρου.
Το θετικό είναι ότι ολοκληρώθηκε η επανασπορά του χλοοτάπητα και έτσι η ομάδα επιστρέφει στη φυσική της έδρα, η οποία αλλάζει όψη, μιας και εδώ και μέρες γίνονται παράλληλα και εργασίες για την τοποθέτηση κουλουάρ (θα μπουν ακόμα και καινούρια καθίσματα στην κερκίδα).
Κόντρα στον Αστέρα δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής ο τιμωρημένος Νάτσης και παραμένει εκτός ο τραυματίας Χονδρογιάννης. Οσο για τους τραυματίες  Κουτίβα, Ανταλή και Μπίζο θα φανεί μέσα στην εβδομάδα αν θα είναι έτοιμοι για την κυριακάτικη αναμέτρηση.