Τρίτη, 01 Δεκέμβριος 2015 18:44

Με 11 παίκτες πήγε στη Μεθώνη η Ομόνοια!

Γράφτηκε από τον
Με 11 παίκτες πήγε στη Μεθώνη η Ομόνοια!

Απίστευτες συγκυρίες συνέβησαν το Σάββατο στην ομάδα της Ομόνοιας η οποία τελικά έφτασε με μόλις 11 παίκτες στο γήπεδο της Μεθώνης για το ματς με τον Χανδριναϊκό.


Οι Καλαματιανοί έχασαν τελικά με 4-2 στα τελευταία λεπτά του αγώνα και ενώ συμπλήρωσαν 11άδα λίγα λεπτά πριν τη σέντρα, όταν έφτασαν στο γήπεδο οι Ντόκος, Ξανθάκης και Χατζηπαναγιώτης, λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων.
Έλειπαν ο στρατευμένος Κάππος, ο τραυματίας Μπάλας, ο Αναζίκος λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων, ο Πέτροβας λόγω τραυματισμού της τελευταίας στιγμή, ο Μπουραντώνης λόγω επαγγελματικής υποχρέωσης, ο Δ. Κοστρίβας που χτύπησε στο… σπίτι του την προηγούμενη μέρα και φυσικά ο Π. Μπουραντώνης που αντιμετωπίζει σοβαρό τραυματισμό.
«Είχαμε πολλά προβλήματα, αλλά θα μπορούσαμε έστω και έτσι να πάρουμε αποτέλεσμα αν αξιοποιούσαμε τις φάσεις που κάναμε», σχολίασε ο Σωτήρης Μπουραντώνης. Ο τεχνικός της ομάδας περιμένει τις άμεσες επιστροφές κάποιων παικτών (ο Κάππος πήρε μετάθεση στην Καλαμάτα, ο Μπάλλας ξεκινά ατομικές προπονήσεις) αλλά και κάποιες μεταγραφικές κινήσεις τον Ιανουάριο ώστε να διεκδικήσει η ομάδα μια καλύτερη πορεία στο β' γύρο του πρωταθλήματος.