Δευτέρα, 07 Δεκέμβριος 2015 19:26

ΣΠΕΡΧΟΓΕΙΑ: Τέλος ο Μαστορέας, νέος τεχνικός ο Καλόμαλος

Γράφτηκε από τον
ΣΠΕΡΧΟΓΕΙΑ: Τέλος ο Μαστορέας, νέος τεχνικός ο Καλόμαλος

Σύντομη αποδείχθηκε η θητεία του Ηλία Μαστορέα στον πάγκο της Σπερχογείας, καθώς μετά την κυριακάτικη ήττα από τον Απόλλωνα Καλαμάτας η διοίκηση αποφάσισε να λύσει τη συνεργασία με τον καλαματιανό προπονητή, τον οποίο ευχαριστεί για την προσφορά του στο σύλλογο.

Ο λόγος δεν είναι η ήττα, αλλά ότι η ομάδα δεν έπαιζε - σύμφωνα με τους διοικούντες- το ποδόσφαιρο που μπορούσε. Ο Μαστορέας αφήνει τους "ταύρους" στην 9η θέση της Α' τοπικής (μαζί με Αρφαρά και Ολυμπιακό Καλαμάτας), πέντε βαθμούς πάνω από τη ζώνη του υποβιβασμού με απολογισμό 4 νίκες, 3 ισοπαλίες και 6 ήττες.
Η θέση του προπονητή δεν έμεινε πάντως ούτε μια μέρα κενή, μιας και τη Δευτέρα το απόγευμα η διοίκηση έδωσε τα χέρια με τον Γιώργο Καλόμαλο.
Ο τέως τεχνικός του Εθνικού Μελιγαλά θα κάνει σήμερα την πρώτη του προπόνηση και ντεμπούτο στο κυριακάτικο εκτός έδρας ματς με τον Τσικλητήρα Πύλου, ο οποίος στοχεύει στην κατάκτηση του τίτλου. Με το "καλημέρα" λοιπόν ο Καλόμαλος ρίχνεται στα δύσκολα και στη Σπερχογεία ευελπιστούν ότι η αλλαγή στην τεχνική ηγεσία θα φέρει και τα επιθυμητά αποτελέσματα.