Τρίτη, 08 Δεκέμβριος 2015 12:44

Επιθετική ανακοίνωση από Πάμισο: Ηθικοί αυτουργοί των επεισοδίων Δανίκας και διοίκηση του ΑΟΚ!

Γράφτηκε από τον

Στην αντεπίθεση περνά ο Πάμισος με επιθετική και ειρωνική ανακοίνωση κατά της Κυπαρισσίας και του προπονητή της Γιάννη Δανικά!


Θεωρεί ηθικούς αυτουργούς των επεισοδίων (τα οποία καταδικάζει) το συμβούλιο του ΑΟΚ και τον κ. Δανίκα, θεωρώντας ότι είχαν φανάτισει το κλίμα με την ανακοίνωση (οι πρώτοι) και με τις διαμαρτυρίες του προς τον διαιτητή (ο δεύτερος).
Επίσης αναφέρεται και σε μερίδα των ΜΜΕ προτρέποντας να σταθούν στο ύψος των περιστάσεων, χωρίς να κατονομάζει ποια είναι αυτά, όπως κανονικά θα έπρεπε.
Αναλυτικά η ανακοίνωση της διοίκησης του Παμίσου:
«Το δ/σ του Παμίσου συνεδρίασε εκτάκτως με αφορμή τις τελευταίες ανακοινώσεις του Α.Ο.Κ. και γνωστοποιεί στο φίλαθλο κοινό της Μεσσηνίας τα εξής... Φυσικά και καταδικάζουμε κάθε μορφή βίας από όπου και να προέρχεται... άλλα δεν μπορούμε να μην καυτηριάσουμε και τους ηθικούς αυτουργούς αυτών των γεγονότων.
Κατηγορούμε το δ/σ του Α.Ο.Κ. γιατί φανάτισε στα άκρα το κλίμα με τις καυστικές του ανακοινώσεις κατά την διάρκεια της εβδομάδος τόσο ενάντια της ομάδας μας αλλά και ενάντια της Μεσσηνιακής διαιτησίας. Μια διαιτησίας (ευτυχώς αυτοί στέκονται στο ύψος των περιστάσεων) που πέρυσι έγλυφε και ευχαριστούσε δημόσια ο κ. Φωτεινός και φέτος την θεωρεί δήθεν υπαίτια για να δικαιολογήσει την κακή πορεία της ομάδας του.
Κατηγορούμε τον εκπρόσωπο της ομάδος Ι. Δανίκα (έτσι αναγράφεται στο φύλλο αγώνος γιατί δίπλωμα προπονητή ακόμα ψάχνουμε να βρούμε που το έχει ξεχάσει) γιατί με τις συνεχείς και άνευ λόγου διαμαρτυρίες και την είσοδο του στον αγωνιστικό χώρο στην φάση του 77' λεπτού δυναμίτισε το μέχρι την στιγμή εκείνη άριστο κλίμα της κερκίδας, επίσης παρά τις υποδείξεις του άριστου στον χθεσινό αγώνα ρέφερι κ. Μπλάνα να μεταβεί όπως ο κανονισμός ορίζει στα αποδυτήρια αυτός επέλεξε προκλητικά να μεταβεί στην εξέδρα, μια εξέδρα που ο ίδιος με την συμπεριφορά του είχε φανατίσει και εξόργισε ακόμα περισσότερο με τις άρτια κατά τα άλλα σε εκτέλεση θεατρικές του ικανότητες όταν πάνω στους διαξιφισμούς (καταδικαστέοι φυσικά) αυτός βρέθηκε (τύφλα να έχει Καραγκούνης) να πιάνει σε λιπόθυμη κατάσταση δήθεν το χτυπημένο του κεφάλι.
Τέλος καλούμε μερίδα των ΜΜΕ (ευτυχώς μικρή) να σταθεί στο ύψος των περιστάσεων και να ασκεί κατά πάντων αντικειμενική και άνευ προκαταλήψεως κριτική όπως το λειτούργημα τους το επιβάλει και η πένα τους ήρεμη να καθοδηγεί και τα δείχνει το δρόμο σε όλους προς το σεβασμό των θεσμών.
Η ομάδα του Παμίσου σέβεται όλα τα σωματεία και επιδιώκει τις αρμονικές μεταξύ τους σχέσεις και πάνω από όλα σέβεται τους θεσμούς».