Δευτέρα, 14 Δεκέμβριος 2015 12:04

ΑΙΑΝΤΑΣ - ΑΣΠΡΟΧΩΜΑ 0-1: Σπουδαίο διπλό με Φίλιο

Γράφτηκε από τον

Τη δεύτερη εκτός έδρας νίκη του στο πρωτάθλημα της Α1 τοπικής πήρε το Ασπρόχωμα το Σάββατο επί του Αίαντα στο "Π. Μπαχράμης" με 1-0.


"Χρυσός" σκόρερ ήταν ο... συνήθης ύποπτος Αντώνης Φίλιος στο 72' και ενώ η ομάδα που πίεζε και είχε τις κλασικότερες ευκαιρίες ήταν ο Αίαντας.
Ετσι ο Βαγγέλης Σκουρλέτης ξεκίνησε με το δεξί τις υποχρεώσεις του στον πάγκο του Ασπρόχωματος και είδε την ομάδα του να φτάνει τους 19 βαθμούς.
Στο 17' το σουτ του Αντεμάι από καλή θέση δεν βρήκε για λίγο στόχο, ενώ στο 38' ο Φλέσσας σούταρε από μακρινή απόσταση με την μπάλα να φεύγει λίγο άουτ.
Στο δεύτερο μέρος οι γηπεδούχοι ανέβασαν την απόδοση τους και έχασαν αρκετές ευκαιρίες.
Στο 52' ο Ξένιος σούταρε από πλάγια θέση και ο Καντερές απομάκρυνε, ενώ οκτώ λεπτά αργότερα το φάουλ του Αντωνόπουλου απέκρουσε δύσκολα ο Καντερές.
Στο 68' ο Καραγιάννης σέντραρε και ο Αντωνόπουλος πήρε την κεφαλιά όμως ο γκολκίπερ των φιλοξενούμενων έδιωξε σε κόρνερ.
Και ενώ η ομάδα του Γιάννη Σακελλαρόπουλου υπερείχε και έχανε τις ευκαιρίες, το Ασπρόχωμα ήταν αυτό που βρήκε το δρόμο προς τα δίχτυα. Ηταν το 71' όταν ο Φλέσσας εκτέλεσε ένα φάουλ, ο Τσιγάρος απέκρουσε ασθενώς και ο Φίλιος από κοντά έκανε το 0-1.
Το ματς σφύριξε ο Νικολόπουλος, με βοηθούς τους Σταυρόπουλο και Μανιατέα.
ΑΙΑΝΤΑΣ: Τσιγάρος, Καραγιάννης, Ζαγαρέλος (60' λ. τρ. Τριάντος), Περιβολάρης, Αλεξανδρόπουλος, Λαγωνικάκος, Στραβάκος (72' Παπαθεοδωρίδης), Παπαβασιλόπουλος (46' λ. τρ. Αντωνόπουλος),
Ξένιος, Πανταζής, Αντεμάι.
ΑΣΠΡΟΧΩΜΑ: Καντερές, Ζαφειρόπουλος, Μουράτι, Φλέσσας, Π. Χαρίτος (87' λ. τρ. Π. Ηλιόπουλος), Φουρναράκος, Ντάσης (81' λ. τρ. Α. Ηλιόπουλος),
Φ. Χαρίτος, Δημητρίου (46' Αγγλούπας), Φίλιος, Χριστόπουλος.