Δευτέρα, 14 Δεκεμβρίου 2015 14:09

ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ - ΜΙΛΤΙΑΔΗΣ 3-1: Τρίποντο με ανατροπή στο β' ημίχρονο

Γράφτηκε από τον
ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ - ΜΙΛΤΙΑΔΗΣ 3-1: Τρίποντο με ανατροπή στο β' ημίχρονο

Επιστροφή στις νίκες για την Κυπαρισσία μετά από τρεις σερί ισοπαλίες και μάλιστα με ανατροπή...

Ο ΑΟΚ επιβλήθηκε 3-1 του Μιλτιάδη αν και στο ημίχρονο ήταν πίσω στο σκορ.
Αυτή ήταν και η πρώτη νίκη του Γιάννη Δανίκα στον "κυανόλευκο" πάγκο, με την ομάδα του να έχει στο ματς τέσσερα δοκάρια!
Ο Μιλτιάδης από την άλλη το πάλεψε το παιχνίδι και είναι χαρακτηριστικό πως δέχθηκε το τρίτο γκολ στις καθυστερήσεις.

Προηγήθηκε με Μπαρσελό

Μάλιστα η ομάδα του Πύργου προηγήθηκε στο σκορ στο 25' με φοβερό σουτ έξω από την περιοχή του Μπαρσελό που έστειλε την μπάλα στο δεξί "Γ" για το 0-1. Νωρίτερα στο 20' το σουτ του Παναγόπουλου σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι.
Νέο δοκάρι στο 32' για τους γηπεδούχους σε σουτ του Γεωργιόπουλου.
Η ισοφάριση για τον ΑΟΚ ήρθε στο πρώτο λεπτό του δευτέρου μέρους με κεφαλιά του Αργυρόπουλου από σέντρα του Παπαγεωργίου.
Το 2-1 έγινε στο 61' ύστερα από κόρνερ του Ανδρουτσή και κεφαλιά στο πρώτο δοκάρι του Παπαγεωργίου.
Ο ίδιος παίκτης είχε δοκάρι στο 70' με κεφαλιά, ενώ το τέταρτο δοκάρι για την Κυπαρισσία είχε στο 81' ο Μανδραπήλιας με σουτ.
Στο 88' αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα ο Αργυρόπουλος της Κυπαρισσίας.
Στο 91' και ενώ ο Μιλτιάδης είχε κερδίσει κόρνερ και είχε ανέβει και ο τερματοφύλακας Καλογήρου, οι γηπεδούχοι έφυγαν στην αντεπίθεση με τον Γεωργιόπουλο να δίνει στον Καμποσιώρη που σε κενή εστία έγραψε το 3-1.
Στη συνέχεια δέχθηκε δεύτερη κίτρινη και αποβλήθηκε ο Σταματόπουλος του Μιλτιάδη για φάουλ που έκανε πάνω στον Γεωργιόπουλο πριν το τρίτο γκολ.
Το ματς σφύριξε ο Πλακογιάννης, με βοηθούς Κασκάνη και Μπασιλάρη.
ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ: Αντωνόπουλος, Ανδρουτσής, Γιαννόπουλος, Γεωργιόπουλος (90' Ζαφείρης), Γαργαρώνης, Δημητρουλόπουλος, Αργυρόπουλος, Καμποσιώρης, Παναγόπουλος, Παπαγεωργίου, Μανδραπήλιας (80' Κωνσταντόπουλος).
ΜΙΛΤΙΑΔΗΣ: Καλογήρου, Δημόπουλος, Ζώτος, Μπάλλας, Σταματόπουλος, Αναστασόπουλος, Πλατάκης, Μπαρσελό, Διαμαντόπουλος (65' Καραμπότσος), Ανδρώνης, Σωτηρόπουλος
(55' Μεμά).