Δευτέρα, 14 Δεκεμβρίου 2015 18:38

Α.Ο. ΦΑΡΑΙ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ 1-2: Πρώτο διπλό με οδηγό και πάλι τον Μαρούδα

Γράφτηκε από τον
Α.Ο. ΦΑΡΑΙ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ 1-2: Πρώτο διπλό με οδηγό και πάλι τον Μαρούδα

Μεγάλη εκτός έδρας νίκη πήρε ο Ολυμπιακός στο καλαματιανό ντέρμπι επί του Α.Ο. Φαραί με 2-1 και αποσπάστηκε αισθητά από τις τελευταίες θέσεις.


Μεγάλος πρωταγωνιστής και σκόρερ των "ερυθρολεύκων" για δεύτερο σερί ματς ήταν ο Μάριος Μαρούδας που πέτυχε και τα δύο γκολ στο πρώτο ημίχρονο, ενώ δύο τέρματα είχε σημειώσει και πριν μία εβδομάδα με τον Πανθουριακό!
Αυτό ήταν το πρώτο διπλό των "ερυθρολεύκων" στο πρωτάθλημα, ενώ συνάμα διεύρυναν το σερί τους με 3 νίκες και 2 ισοπαλίες στα 5 τελευταία παιχνίδια.
Στον αντίποδα ο Α.Ο. Φαραί υπέστη την τρίτη ήττα στο γήπεδο του και είδε τον αντίπαλο του να τον προσπερνά στη βαθμολογία.
Το 0-1 έγινε στο 8' με σουτ του Μαρούδα μετά από κόψιμο του Αλεξανδρόπουλου.
Στο 11' όμως οι γηπεδούχοι έφεραν το ματς στα ίσια με φάουλ του Αντωνόπουλου (1-1). Η ομάδα του Λάκη Σπάλλα πατούσε καλύτερα στο γήπεδο και στο 32' κέρδισε πέναλτι σε ανατροπή του Μαρούδα από τον Καντζιλιέρη. Ομως ο Μάρης νίκησε από τα 11 βήματα τον Αλεξανδρόπουλο και κράτησε προσωρινά το ισόπαλο σκορ.
Δεν μπόρεσε όμως να κάνει το ίδιο έξι λεπτά αργότερα όταν και πάλι ο Μαρούδας έπαιξε το 1-2 με τον Αλεξανδρόπουλο και με κοντινό πλασέ έγραψε το 1-2.
Στο δεύτερο μέρος ο ρυθμός έπεσε, με το Φαραί να πιέζει και τον Ολυμπιακό να κρατά μία πολύ μεγάλη νίκη.
Διαιτητής ήταν ο Μπλάνας και βοηθοί οι Λάμιας και Σερεμέτης.
Α.Ο. ΦΑΡΑΙ: Μάρης, Μαυροειδάκος, Καπακλής, Αντωνόπουλος, Τσέρτος (69' Δοβλέτης), Πέτσι, Σπανός, Καντζιλιέρης (86' Μάραντος), Παχής, Σεριάτος, Λικάι.
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ: Λυμπερόπουλος, Αργάνης, Στ. Μπάλλας, Γ. Μπάλλας, Τσαναλίας, Αλεξανδρόπουλος, Αναγνωστόπουλος (83' Καρλαύτης), Πολυμενέας, Μαρούδας (90' Ανδρεάκος), Μαγουλιανίτης, Θεοδωρόπουλος (55' Τζίφας).