Τρίτη, 15 Δεκέμβριος 2015 12:01

ΠΑΜΙΣΟΣ: Το καλό πρώτο ημίχρονο ήταν αρκετό για το διπλό στα Αρφαρά - η προσοχή στο ντέρμπι με Πύλο

Γράφτηκε από τον

Πιάνοντας υψηλά στάνταρ απόδοσης κυρίως στο πρώτο ημίχρονο ο Πάμισος ξεπέρασε το εμπόδιο του Αστέρα Αρφαρών και επέστρεψε στις νίκες.


Η ομάδα της Μεσσήνης κατάφερε να ξεπεράσει σύντομα την ισοπαλία στο εντός έδρας ντέρμπι της προηγούμενης αγωνιστικής με την Κυπαρισσία. Πραγματοποιώντας εξαιρετική εμφάνιση κατάφερε με τρία γκολ στο α' μέρος να επικρατήσει του Αστέρα και να διατηρηθεί στην κορυφή της βαθμολογίας της Α' τοπικής.
Σχετικά με τα παραπάνω ο προπονητής του Παμίσου Αντώνης Μαυρέας δήλωσε χθες στο "Notosport": «Θεωρώ ότι το ντέρμπι είναι ντέρμπι και πάντα έχει τρία αποτελέσματα. Σε αυτά τα ματς πρέπει να είμαστε σοβαροί. Όπως δείχνουν τα πράγματα η σοβαρότητα, η πειθαρχία και πλέον η ωριμότητα είναι τα στοιχεία που βγαίνουν σε πολύ μεγάλο βαθμό. Σε ότι αφορά τον αγώνα με τα Αρφαρά, παίξαμε με μια πολύ αξιόλογη ομάδα, αλλά θεωρώ ότι στο α' ημίχρονο και όχι μόνο τα στάνταρ της απόδοσης μας ήταν σε μεγάλο βαθμό υψηλά και έτσι δεν αντιμετωπίσαμε πρόβλημα. Συγχαρητήρια στα παιδιά και συνεχίζουμε την προσπάθεια μας με την ίδια σοβαρότητα και στο επόμενο ματς για να κάνουμε καλές γιορτές και φυσικά να μείνουμε στην κορυφή».
Στο παιχνίδι του Σαββάτου, στα Αρφαρά αποβλήθηκε ο τερματοφύλακας Τάσος Κωνσταντακόπουλος, ο οποίος δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής στο επόμενο, που είναι το ντέρμπι με τον Τσικλητήρα Πύλου, την ομάδα που βρίσκεται στη 2η θέση της βαθμολογίας και τρεις πόντους πίσω από τον Πάμισο.
Τη θέση του θα πάρει ο Πάτρικ Ανδρέου, ο οποίος αγωνίστηκε και στα Αρφαρά στο τελευταίο 15λεπτο περίπου. Για το γεγονός αυτός ο κ. Μαυρέας μας είπε: «Η ομάδα διαθέτει δύο πολύ καλούς τερματοφύλακες και ήρθε η ώρα και αυτός να αγωνιστεί.
Στη διάθεση του έμπειρου προπονητή θα βρίσκεται και ο Γιάννης Τρίψας, ο οποίος εξέτισε την ποινή της μιας αγωνιστικής, που του είχε επιβληθεί.
Π.Π.