Παρασκευή, 18 Δεκέμβριος 2015 12:14

"ΜΑΥΡΗ ΘΥΕΛΛΑ": Ζήτησαν να φύγουν και οι Αθανασόπουλος, Κερμενίδης…

Γράφτηκε από τον

Μετά τον Αρη Θωμά που ανακοίνωσε στον Γιώργο Ράλλη την απόφαση του να αποχωρήσει από την Καλαμάτα, δύο ακόμη παίκτες ζήτησαν να λύσουν την συνεργασία τους με τους «μελανόλευκους».

Ο Νίκος Κερμενίδης και ο Μεσσήνιος φορ Βασίλης Αθανασόπουλος εξέφρασαν την θέληση να αποχωρήσουν από την Μεσσηνιακή ομάδα όπου το κλίμα είναι πολύ βαρύ καθώς υπάρχουν και άλλοι δυσαρεστημένοι ποδοσφαιριστές…
Ο Ράλλης και οι συνεργάτες του είναι λοιπόν σε πολύ δύσκολη θέση καθώς βλέπουν ότι η ομάδα αφενός δεν πάει καλά αγωνιστικά και βρίσκεται ένα βαθμό κάτω από την ζώνη του υποβιβασμού και αφετέρου δεν υπάρχει καλό κλίμα που να δημιουργεί την αισιοδοξία για ανάκαμψη.

Αποφάσεις για όλα
μετά τη Βάρδα

Από την στιγμή βέβαια που σε λίγες ώρες (αύριο Σάββατο στις 3 μ.μ.) υπάρχει υπάρχει το τελευταίο παιχνίδι πρωταθλήματος για το 2015 στη Βάρδα, οι Μεσσήνιοι δεν παίρνουν κάποια βιαστική απόφαση.
Θα περιμένουν το αυριανό ματς και στην συνέχεια θα πάρουν αποφάσεις για το τι ακριβώς πρέπει να γίνει ώστε να αλλάξει το κλίμα και να ενισχυθεί η ομάδα εν όψει της επανέναρξης του πρωταθλήματος, στις 10 Ιανουαρίου.
Το ποιοι παίκτες πρέπει να φύγουν, το πόσοι πρέπει να αποκτηθούν, ακόμη και το θέμα της τεχνικής ηγεσίας είναι θέματα που θα τεθούν στο τραπέζι μετά το ματς στη Βάρδα ώστε να αλλάξει η κατάσταση στις τάξεις της ομάδας…
Αγωνιστικά, η ομάδα συνέχισε χθες την προετοιμασία της με προπόνηση στο Δημοτικό Στάδιο ενώ σήμερα θα γίνει η τελευταία προπόνηση πριν τη Βάρδα.
Στην αποστολή θα είναι ο Άρις Θωμάς για τελευταία φορά καθώς μετά το ματς ο 29χρονος γκολκίπερ θα λύσει την συνεργασία του με την ομάδα. Ενώ μετά την Βάρδα θα ξεκαθαρίσει τι μέλλει γενέσθαι και με τους Κερμενίδη, Αθανασόπουλο.
Θυμίζουμε ότι ο αγώνας με την ομάδα της Ηλείας θα γίνει Σάββατο και όχι Κυριακή για λόγους ασφαλείας αφού τη μέρα αυτή υπάρχει στην Αμαλιάδα το ματς του Κόροιβου Αμαλιάδας με τον Παναθηναϊκό για την Α1 του μπάσκετ.
Επίσης, το ματς θα γίνει στο γήπεδο Τραγανού και όχι στην έδρα της Βάρδας, όπου γίνονται εργασίες.

Σφυρίζει ο Μπαϊλης

Το παιχνίδι της Βάρδας με την Καλαμάτα θα διαιτητεύσει ο Μπαϊλης από την Πρέβεζα με βοηθούς τον Τσόγκα από την Πρέβεζα και τον Σταυρούλια από τα Δωδεκάνησα.
Αναλυτικά το πρόγραμμα του 3ου ομίλου και οι διαιτητές των αγώνων έχουν ως εξής:
Σάββατο
Βάρδα - Καλαμάτα
Μπαϊλης, Τσόγκας (Πρέβεζα), Σταυρούλιας (Δωδεκάνησα)
Κυριακή
Κανάρης Νενήτων - Ηρακλής Ψαχνών
Μάλαμας, Γουρνιάς, Καραθανάσης (Αν. Αττική)
Βύζας Μεγάρων - Δόξα Ν. Μανωλάδας
Μπαϊρακτάρης (Αθηνών), Πάγκαλος (Λασιθίου), Γούναρης (Αθηνών)
Αιολικός - Παναρκαδικός
Λαμπαδαρίου, Τίκας, Χριστάκος (Πειραιά)
Ερμιονίδα - AO Λεβάντε
Καρυοφύλλης, Ζερβάκης (Πειραιά), Σγουράκης (Χανίων)
Σπάρτη - Λουτράκι
Χαλδαίος, Νιδριώτης, Δέτση (Αθηνών)
Παναργειακός - Χαλκίδα
Γκάμαρης, Τζάκος, Κολλιάκος (Αθηνών)
• Όλα τα παιχνίδια θα ξεκινήσουν στις 3 μ.μ.