Παρασκευή, 18 Δεκέμβριος 2015 13:05

ΠΑΜΙΣΟΣ: Με πολύ κόσμο και καλή ψυχολογία κόντρα στην Πύλο

Γράφτηκε από τον

Το τελευταίο ματς του 2015 περιλαμβάνει ένα μεγάλο ματς για τον Πάμισο που αύριο στις 3 μ.μ. θα υποδεχθεί στη Μεσσήνη τον Τσικλητήρα Πύλου στο πλαίσιο της 15ης και τελευταίας αγωνιστικής του α' γύρου της Α' τοπικής.


Οι «πράσινοι» της Μεσσήνης είναι στην κορυφή της βαθμολογίας έχοντας τρεις βαθμούς περισσότερους από τον αυριανό τους αντίπαλο και φιλοδοξούν να πάρουν την νίκη που θα εκτοξεύσει την διαφορά στους 6 βαθμούς και θα τους θέσει ξεκάθαρο φαβορί για την κατάκτηση του τίτλου.
Η ψυχολογία είναι καλή μετά το εύκολο διπλό στα Αρφαρά και υπάρχει συγκρατημένη αισιοδοξία για το αυριανό ματς στο οποίο ο Πάμισος αναμένεται να έχει την θερμή συμπαράσταση των φιλάθλων του που ετοιμάζονται να δώσουν δυναμικό παρών στην εξέδρα του Δημοτικού Σταδίου της Μεσσήνης.
Αγωνιστικά, ο τιμωρημένος Κωνσταντακόπουλος δεν υπολογίζεται και έτσι την θέση του στα γκολπόστ θα πάρει ο Πάτρικ Ανδρέου. Αναπληρωματικός τερματοφύλακας θα είναι ο νεαρός Φώτης Γρηγορόπουλος που σπουδάζει στην Χαλκίδα, ο οποίος κλήθηκε για το συγκεκριμένο ματς και θα είναι για πρώτη φορά φέτος στην αποστολή του Παμίσου.
Στα θετικά για τους «πράσινους» η επιστροφή του Γιάννη Τρίψα που εξέτισε την ποινή του και θα είναι στην διάθεση του Αντώνη Μαυρέα.
Η προετοιμασία για το αυριανό μεγάλο ντέρμπι θα ολοκληρωθεί σήμερα με απογευματινή προπόνηση.