Παρασκευή, 18 Δεκέμβριος 2015 18:38

Τοποθετήθηκε ο τάπητας στο γήπεδο Σουληναρίου

Γράφτηκε από τον 
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Με την τοποθέτηση του συνθετικού χλοοτάπητα πάει προς την ολοκλήρωσή του το έργο βελτίωσης στο γήπεδο ποδοσφαίρου της Τοπικής Κοινότητας Σουληναρίου.

Τους ρυθμούς εξέλιξης των εργασιών διαπίστωσε ο Δήμαρχος Πύλου-Νέστορος Δημήτριος Καφαντάρης, σε επίσκεψη που πραγματοποίησε χθες το πρωί στο Σουληνάρι.
«Μέσα σε τρεις μήνες από την υπογραφή της σύμβασης του έργου, οι εργασίες ολοκληρώνονται. Αυτό αποδεικνύει περίτρανα ότι, ως δημοτική αρχή, όχι μόνο διεκδικούμε έργα υποδομών και αναβάθμισης του βιοτικού επιπέδου των δημοτών, αλλά δουλεύουμε σκληρά για να τα υλοποιήσουμε άμεσα. Η επισκευή και συντήρηση του συγκεκριμένου τμήματος, αποτελεί ένα επιπλέον εφόδιο των νέων της περιοχής για να αθλούνται καθημερινά», δήλωσε ο κ. Καφαντάρης.
Να σημειωθεί, ότι η σχετική σύμβαση εκτέλεσης του έργου με τίτλο «Τοποθέτηση συνθετικού χλοοτάπητα-φωτισμού και βελτίωση γηπέδου ποδοσφαίρου Τ.Κ. Σουληναρίου», συνολικού προϋπολογισμού μελέτης 369.000,00 €, υπογράφηκε τον Οκτώβριο και ξεκίνησαν οι εργασίες, οι οποίες περιλαμβάνουν την κατασκευή και τοποθέτηση συνθετικού χλοοτάπητα στον αγωνιστικό χώρο, τον φωτισμό αυτού και τη βελτίωση των υφιστάμενων κτιριακών εγκαταστάσεων στο γήπεδο ποδοσφαίρου. Η πίστωση για το έργο προέρχεται από το πρόγραμμα «Αγροτική Ανάπτυξη της Ελλάδας 2007-2013», με συγχρηματοδότηση από Εθνική Δαπάνη και το Ε.Γ.Τ.Α.Α..

  1. ΠΡΟΣΦΑΤΑ
  2. ΔΗΜΟΦΙΛΗ
  3. ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ