Παρασκευή, 18 Δεκέμβριος 2015 19:07

ΔΙΑΒΟΛΙΤΣΙ: Μόνο νίκη θέλει με ΑΟ Φαραί

Γράφτηκε από τον

Το βαθμό της ισοπαλίας (1-1) πήρε το Διαβολίτσι στο Κυριακάτικο εντός έδρας παιχνίδι με τον Πανθουριακό και πλέον κοιτάζει το δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι που θα δώσει στο γήπεδο του.


Η ομάδα του Σωτήρη Δημάκη (φωτό) θα υποδεχθεί αύριο τον ΑΟ Φαραί στο πλαίσιο της τελευταίας αγωνιστικής του πρώτου γύρου με στόχο να πάρει τη νίκη που θα της δώσει βαθμολογική και ψυχολογική ώθηση για την συνέχεια του πρωταθλήματος της Α' τοπικής.
Θυμίζουμε πως το Διαβολίτσι ισοβαθμεί με τον Απόλλωνα Καλαμάτας στην προτελευταία θέση της βαθμολογίας και θέλει βαθμούς για να βελτιώσει την θέση του και να φύγει από την ζώνη του υποβιβασμού.
«Είμαστε καλύτεροι από τον Πανθουριακό, ειδικά στο β' ημίχρονο, αλλά δεν καταφέραμε να πάρουμε τη νίκη. Έχουμε μπροστά μας ένα ακόμη δύσκολο αντίπαλο όπως είναι ο ΑΟ Φαραί. Είναι νωρίς για να πούμε ότι το ματς αυτό θα κρίνει κάτι. Θέλουμε όμως να εκμεταλλευτούμε την έδρα μας και να κλείσουμε θετικά τη χρονιά», τόνισε ο Σωτήρης Δημάκης.
Η προετοιμασία για το ματς με τον ΑΟ Φαραί συνεχίστηκε χθες, ενώ το ευχάριστο είναι πως δεν υπάρχουν αγωνιστικά προβλήματα και ο Δημάκης θα έχει όλους τους παίκτες στην διάθεση του.