Παρασκευή, 18 Δεκέμβριος 2015 19:46

ΠΑΝΘΟΥΡΙΑΚΟΣ: Θέλει να κλείσει με νίκη τον α' γύρο κόντρα στην Ανδρούσα

Γράφτηκε από τον

Μετά από την δύσκολη περασμένη εβδομάδα με δύο δυνατά παιχνίδια για πρωτάθλημα και κύπελλο ο Πανθουριακός έχει στρέψει  την προσοχή στο αυριανό παιχνίδι με την Ανδρούσα που θα διεξαχθεί στο Αθλητικό Κέντρο της ΕΠΣΜ, στο πλαίσιο της τελευταίας αγωνιστικής του πρώτου γύρου της Α' τοπικής.


Η ομάδα του Γιώργου Αργυρόπουλου την περασμένη Τετάρτη πανηγύρισε κόντρα στην Κυπαρισσία την μεγάλη πρόκριση στον τελικό του Κυπέλλου Μεσσηνίας ενώ την Κυριακή έφερε 1-1 στο Διαβολίτσι.
Σε αυτό το ματς είχε θετική εικόνα στο πρώτο ημίχρονο, όταν και πήρε το προβάδισμα στο σκορ. Στην επανάληψη ωστόσο παρουσίασαν σημάδια κούρασης, έπεσε η απόδοση τους και τελικά αναδείχθηκαν ισόπαλοι με 1-1 με την τοπική ομάδα.
«Στο πρώτο ημίχρονο μετά το 0-1 είχαμε ευκαιρίες να πετύχουμε και άλλο γκολ, όμως στο δεύτερο ημίχρονο είμαστε εμφανώς κουρασμένοι και δεν είχαμε τόσο καλή εικόνα. Κοιτάζουμε πλέον το εντός έδρας παιχνίδι με την Ανδρούσα όπου θα προσπαθήσουμε να πάρουμε τη νίκη και να κλείσουμε με τον καλύτερο τρόπο την χρονιά», σχολίασε ο τεχνικός του Πανθουριακού Γιώργος Αργυρόπουλος.
Αγωνιστικά, ο Πανθουριακός θα αντιμετωπίσει την Ανδρούσα χωρίς τους τραυματίες Κωνσταντόπουλο, Αλ. Σεφεράσι, Χαρμπίλα και Βιδάκη.