Σάββατο, 19 Δεκέμβριος 2015 18:11

Σεμινάριο στην Πάτρα θα παρακολουθήσουν οι Μεσσήνιοι διαιτητές

Γράφτηκε από τον

Την Δευτέρα το πρωί στην Πάτρα θα πραγματοποιηθεί έλεγχος της φυσικής κατάστασης των αξιολογημένων διαιτητών και βοηθών- πλην αυτών της 1ης κατηγορίας- καθώς και των διαιτητών- βοηθών 5ης κατηγορίας, τους οποίους δήλωσαν οι τοπικές Επιτροπές Διαιτησίας, που όλοι ανήκουν στην 7η ΠΕΔ.


Στην σχετική ανακοίνωση σημειώνονται οδηγίες που πρέπει να ακολουθηθούν ώστε να διευκολυνθεί προς το θετικότερο η λειτουργία των διαδικασιών. Έτσι και οι διαιτητές δεν θα προβληματισθούν και ο χρόνος του προγράμματος θα κυλήσει ομαλά…
«1. Υπεύθυνος των tests θα είναι ο Γυμναστής Διαιτητών της ΕΠΟ.
2. Τα tests της φυσικής κατάστασης θα γίνουν σύμφωνα με το Σύστημα Διαιτησίας της ΕΠΟ. Συνεπώς θα ελεγχθεί και ο χρόνος στα 40άρια.
3. Διαιτητές και βοηθοί πρέπει να βρίσκονται στο γήπεδο μία (1) ώρα τουλάχιστον από την ώρα που αναφέρεται στο πρόγραμμα που σας γνωστοποιούμε παρακάτω.
4. Δεν επιτρέπεται σε κανέναν να περιφέρεται στο περιφραγμένο χώρο που θα διεξάγονται τα tests της φυσικής κατάστασης, πλην των ελεγχομένων διαιτητών, βοηθών, επιβλεπόντων γυμναστών, του Περιφερειάρχη και των βοηθών του.
5. Όλα τα αποτελέσματα θα διαβιβασθούν στην ΚΕΔ για τις δικές της ενέργειες.
6. Οι αξιολογημένοι διαιτητές και βοηθοί, που θα συμμετάσχουν στον έλεγχο αυτόν της φυσικής κατάστασης, δεν θα συμμετάσχουν σε αντίστοιχο που τυχόν αποφασίσει η ΚΕΔ στο διάστημα μέχρι τέλους του Φεβρουαρίου 2016
7. Η πειθαρχία έναντι των διαδικασιών και η ακριβής τήρηση των οδηγιών και των εντολών των προσώπων, που είναι αρμόδια για την υλοποίηση των διαδικασιών, είναι αναγκαίες ώστε η ροή του προγράμματος να κυλήσει θετικά».