Σάββατο, 19 Δεκέμβριος 2015 16:58

Η "Μαύρη Θύελλα" έχασε (1-0) και στη Βάρδα

Γράφτηκε από τον

Μια ακόμη ήττα γνώρισε πριν λίγο η Καλαμάτα η οποία δεν μπορεί να σηκώσει κεφάλι. Η Μεσσηνιακή ομάδα έχασε με 1-0 στο γήπεδο Τραγανού από την Βάρδα, στο ματς με το οποίο άνοιξε σήμερα η αυλαία της 12ης αγωνιστικής του 3ου ομίλου της Γ' εθνικής.

 

Ετσι η Καλαμάτα ολοκλήρωσε με ήττα τις υποχρεώσεις της στο πρωτάθλημα για το 2015 και παραμένει κάτω από την ζώνη του υποβιβασμού. Στο σημερινό ματς είχαμε ένα κακό πρώτο ημίχρονο, με ελάχιστες επισκέψεις των δύο ομάδων στις αντίπαλες εστίες. Στο ξεκίνημα της επανάληψης κια συγκεκριμένα στο 48' οι γηπεδούχοι ευτύχυσαν να προηγηθούν με σουτ του Γκάτση, μετά από πάσα του Νικολόπουλου. Στην συνέχεια η Καλαμάτα προσπάθησε να αντιδράσει, πήρε την κατοχή της μπάλας και είχε 2-3 καλές στιγμές με πρωταγωνιστή τον Παναγιωτόπουλο και τον Αγγελόπουλο, όμως το 1-0 έμεινε μέχρι το τέλος και έφερε σε ακόμη πιο δύσκολη θέση το συγκρότημα του Λεωνίδα Μπίλη.

Για την Καλαμάτα αγωνίστηκαν οι Παλιούρας, Κακαλής (54' Αγγελόπουλος), Γαλανόπουλος, Λένγκα, Καλαγκάνης, Τσιμικλής (75' Αθανασόπουλος), Κολημήτρας, Κερμενίδης, Ρήγας, Τορεζάνι, Παναγιωτόπουλος.