Τρίτη, 22 Δεκέμβριος 2015 12:11

"ΜΑΥΡΗ ΘΥΕΛΛΑ": Αποφασίζουν για προπονητή και μεταγραφές, στο Δημοτικό Στάδιο αύριο με Πύλο για το Κύπελλο

Γράφτηκε από τον

Ούτε στη Βάρδα δεν μπόρεσε να πάρει ένα θετικό αποτέλεσμα η Καλαμάτα, η οποία παρότι βρήκε ένα αντίπαλο που αγωνίστηκε με πολλές απουσίες γνώρισε την ήττα με 1-0.

Μια ήττα που συνοδεύτηκε με μια ακόμη κακή εκτός έδρας εμφάνιση για την Μεσσηνιακή ομάδα που πλέον έχει φανερό αγωνιστικό αλλά και ψυχολογικό πρόβλημα.
Η ομάδα πλέον είναι τρεις βαθμούς κάτω από την ζώνη του υποβιβασμού και κινδυνεύει για πρώτη φορά τόσο σοβαρά να επιστρέψει στο τοπικό πρωτάθλημα της Μεσσηνίας.
Θυμίζουμε πως οι θέσεις του υποβιβασμού φέτος είναι πέντε. Η Καλαμάτα σήμερα είναι πάνω από μόλις τρεις ομάδες και υπολείπεται τρεις βαθμούς από Χαλκίδα και Λουτράκι.
Για αυτό και ο Ράλλης με τους συνεργάτες του θα προσπαθήσουν να ενισχύσουν όσο μπορούν την ομάδα την προσεχή μεταγραφική περίοδο ώστε να αποφευχθεί ο υποβιβασμός.
Τίποτα πάντως δεν θα είναι εύκολο αφού αυτή τη στιγμή η Καλαμάτα μοιάζει διαλυμένη αγωνιστικά. Μετά τις δύο νίκες στο ξεκίνημα του πρωταθλήματος ακολούθησαν δέκα ματς όπου οι Μεσσήνιοι πέτυχαν μόνο μια νίκη, αυτή με τον Παναρκαδικό, με 1-0 στο γήπεδο του Μεσσηνιακού. Στα υπόλοιπα ματς μετρούν 6 ήττες και 3 ισοπαλίες...
Στην διοίκηση της Καλαμάτας υπάρχει απογοήτευση για την εικόνα της ομάδας και μετά το αυριανό ματς με την Πύλο για το Κύπελλο Μεσσηνίας θα κληθεί να πάρει αποφάσεις ώστε να μην χαθεί χρόνος. Ο Ράλλης θα μιλήσει με τον Λεωνίδα Μπίλη ώστε να δουν αν μπορούν μαζί να αλλάξουν την κατάσταση και με κάποιες καλές μεταγραφές να δυναμώσουν την ομάδα. Το ενδεχόμενο αλλαγής προπονητή είναι πάντως υπαρκτό και με δεδομένο ότι ο Ράλλης αυτή τη στιγμή δεν έχει αποφασίσει ακόμη τι πρέπει να κάνει, πολλά θα εξαρτηθούν από τις συζητήσεις που θα έχει με τον Μπίλη τα επόμενα 24ώρα.
Από τη στιγμή που θα ξεκαθαρίσει το θέμα προπονητή, θα αρχίσει άμεσα ο μεταγραφικός σχεδιασμός ώστε να έρθουν έγκαιρα στην Καλαμάτα οι νέοι παίκτες και θα έχουν μπει στο κλίμα μέχρι το επόμενο παιχνίδι πρωταθλήματος, με τον Βύζαντα Μεγάρων στην Καλαμάτα στις 10 Ιανουαρίου.

Μάλλον συνεχίζουν τελικά
Κερμενίδης, Αθανασόπουλος

Επιπλέον, θα ξεκαθαρίσει και το ποιοι ακόμη παίκτες θα αποχωρήσουν. Θυμίζουμε πως έχουν φύγει οι Ιλιεφ, Κραστόβτσεφ, Χαλκιαδάκης, Καραλής, Διαμαντής, Κωνσταντινίδης ενώ θα φύγει σίγουρα και ο Θωμάς. Αντίθετα, οι Κερμενίδης, Αθανασόπουλος είχαν εκφράσει την επιθυμία να αποχωρήσουν την περασμένη εβδομάδα, μάλλον όμως τελικά συνεχίζουν στους Μεσσηνίους.
Υπάρχουν και 2-3 ακόμη παίκτες που ενδέχεται να φύγουν, κάτι που θα φανεί τις επόμενες μέρες.

Πολλές αλλαγές αύριο
με Πύλο στο Στάδιο
για το Κύπελλο

Αύριο η Καλαμάτα θα υποδεχθεί στις 3 μ.μ. στο Δημοτικό Στάδιο τον Τσικλητήρα Πύλου στον πρώτο ημιτελικό του Κυπέλλου Μεσσηνίας. Το ματς δεν θα γίνει στο γήπεδο του Μεσσηνιακού λόγω εργασιών. Η Καλαμάτα αναμένεται να παίξει με πολλές αλλαγές και όλους τους νεαρούς παίκτες στην σύνθεση της αύριο. Και αυτό γιατί οι άνθρωποι της δηλώνουν ότι δεν τους ενδιαφέρει ιδιαίτερα το Κύπελλο Μεσσηνίας…
Η χθεσινή προπόνηση έγινε στο γήπεδο του Ασπροχώματος ενώ η σημερινή θα γίνει στο Δημοτικό Στάδιο.