Τετάρτη, 24 Ιουλίου 2013 17:34

Επιχειρηματίας θέλει τον Πάμισο!

Γράφτηκε από τον
Επιχειρηματίας θέλει τον Πάμισο!

Αλλάζει χέρια ο Πάμισος; Η απάντηση θα δοθεί τις επόμενες μέρες όταν και θα ολοκληρωθούν οι επαφές του προέδρου Γιώργου Πετρουλάκη με επιχειρηματία που κατέθεσε επίσημη πρόταση για να αναλάβει την ομάδα της Μεσσήνης. Το όνομα του ενδιαφερόμενου κρατείται μυστικό από τον κ. Πετρουλάκη, ο οποίος δηλώνει όμως ότι η πρόταση είναι πολύ σοβαρή.

Ετσι εάν επέλθει συμφωνία θα γίνει έκτακτη γενική συνέλευση την Τετάρτη 31 Ιουλίου όπου θα ενημερωθούν τα μέλη του δ,.σ. και στη συνέχεια ενδέχεται να γίνουν εκλογές για νέα διοίκηση.
Η σχετική ανακοίνωση της διοίκησης του Παμίσου για την πρόταση του επιχειρηματία αναφέρει:
 ""Σήμερα 24-7-2013 στα γραφεία της ομάδας κατετέθη επίσημη πρόταση από επιχειρηματία που επιθυμεί μαζί με τους συνεργάτες του να αναλάβουν τα ηνία της ομάδας. Τις επόμενες ώρες θα γίνουν συναντήσεις μεταξύ των εκπροσώπων των δύο πλευρών για να εξεταστούν οι λεπτομέρειες της συνεργασίας. Σε περίπτωση θετικής κατάληξης, θα πραγματοποιηθεί έκτακτη γενική  συνέλευση την Τετάρτη 31 Ιουλίου προς ενημέρωση των μελών και πιθανή εκλογή νέου διοικητικού συμβουλίου"

Ραντεβού στην Αθήνα

Ο Γιώργος Πετρουλάκης αναμένεται να αναχωρήσει σήμερα το βράδυ για την Αθήνα ώστε να συναντηθεί με τον επιχειρηματία. Ο τελευταίος έχει ζητήσει όλα τα οικονομικά στοιχεία του Παμίσου και υπάρχει αισιοδοξία ότι το ενδιαφέρον θα προχωρήσει. Αν συμβεί κάτι τέτοιο, αλλάζουν και τα δεδομένα στους ¨"Νησιώτες" που θα κινηθούν διαφορετικά και στο μεταγραφικό "παζάρι" προκειμένου να κατακτήσουν τον τίτλο στην Α' τοπική.