Κυριακή, 27 Δεκέμβριος 2015 21:07

"ΜΑΥΡΗ ΘΥΕΛΛΑ": Εν αναμονή των μεταγραφών…

Γράφτηκε από τον


Μετά τις ολιγοήμερες διακοπές λόγω των Χριστουγέννων οι παίκτες της Καλαμάτας ετοιμάζονται να επιστρέψουν στο γήπεδο, ενώ τις μέρες που θα ακολουθήσουν θα αρχίσει να ξεκαθαρίζει η κατάσταση όσο αφορά τις διαφοροποιήσεις που θα γίνουν στο ρόστερ.


Ο προπονητής της Καλαμάτας Λεωνίδας Μπίλης αναμένεται αύριο Τρίτη στην Μεσσηνιακή πρωτεύουσα και θα έχει συνάντηση με τον πρόεδρο Γιώργο Ράλλη ώστε να σχεδιάσουν το πως θα κινηθούν την προσεχή μεταγραφική περίοδο.
Θυμίζουμε πως μέχρι τώρα έχουν αποχωρήσει 8 παίκτες ενώ θεωρείται βέβαιο ότι θα λύσουν την συνεργασία τους με την ομάδα τουλάχιστον 2-3 ακόμη.
Όπως γίνεται αντιληπτό η Καλαμάτα θα πρέπει να προχωρήσει σε περίπου 10 μεταγραφές για να καλύψει τα κενά αλλά και να δυναμώσει εν όψει του β' γύρου. Η ενίσχυση είναι άλλωστε το ζητούμενο αυτή τη δύσκολη στιγμή αφού η ομάδα είναι τρεις βαθμούς κάτω από την ζώνη του υποβιβασμού και πρέπει να δείξει ένα σαφώς βελτιωμένο πρόσωπο στην συνέχεια αν θέλει να ανατρέψει την κατάσταση.
Ο Μπίλης έχει προτείνει αρκετούς παίκτες που γνωρίζει στον Ράλλη μεταξύ των οποίων και τον έμπειρο Μεσσήνιο γκολκίπερ Σωτήρη Λυμπερόπουλο, στον οποίο έχει προταθεί να έρθει στην ομάδα ως παίκτης είτε ως προπονητής τερματοφυλάκων. Ο Λυμπερόπουλος μάλιστα φέρεται να βλέπει θετικά το ενδεχόμενο επιστροφής του στην "Μαύρη Θύελλα", ωστόσο το αν θα γίνει αυτό θα εξαρτηθεί από τις κουβέντες που θα έχει τις επόμενες μέρες με την διοίκηση της ομάδας.