Πέμπτη, 31 Δεκέμβριος 2015 09:45

"ΜΑΥΡΗ ΘΥΕΛΛΑ": Συνεχίζει τελικά ο Κερμενίδης

Γράφτηκε από τον
"ΜΑΥΡΗ ΘΥΕΛΛΑ": Συνεχίζει τελικά ο Κερμενίδης

Με τα χρώματα της "Μαύρης Θύελλας"  θα συνεχίσει να αγωνίζεται ο Νίκος Κερμενίδης.

Ο ικανός μεσοεπιθετικός είχε χθες τηλεφωνική συνομιλία τόσο με τον πρόεδρο Γιώργο Ράλλη, όσο και με τον προπονητή Λεωνίδα Μπίλη και βρέθηκε η "χρυσή τομή", ώστε να παραμείνει κάτοικος.. Καλαμάτας. Θυμίζουμε ότι ο Κερμενίδης είχε εκφράσει εδώ και καιρό την επιθυμία να αποχωρήσει, αλλά τα δεδομένα άλλαξαν και ο παίκτης αναμένεται να επιστρέψει την Κυριακή.
Αντίθετα δύσκολα θα παραμείνει ο επιθετικός Βασίλης Αθανασόπουλος, ο οποίος έχει αποφασίσει εδώ και καιρό να αποχωρήσει.
Τις επόμενες μέρες θα φανεί και ποιοι άλλοι παίκτες θα πάρουν αυτό το δρόμο.
Οσον αφορά τα μεταγραφικά, η διοίκηση έχει έρθει σε προφορική συμφωνία με τέσσερις ποδοσφαιριστές, που θα βρίσκονται το Σαββατοκύριακο στην Καλαμάτα.
Τα ονόματά τους θα ανακοινωθούν εφόσον πέσουν και οι υπογραφές. Αυτό που έγινε γνωστό είναι ότι πρόκειται για παίκτες που θα βοηθήσουν άμεσα την ομάδα ώστε να ξεφύγει από τη δύσκολη βαθμολογική θέση.
Στις προπονήσεις μετέχουν από προχθές και οι Γιάννης Τσόπελας και Νίκος Λιόλιος, που ήταν μέχρι πρότινος σε Λαμία και Καβάλα, αντίστοιχα.  Οι δύο παίκτες έχουν αγωνιστεί στο παρελθόν στην Καλαμάτα και γι' αυτό έχουν ζητήσει από το Λεωνίδα Μπίλη να προπονούνται.

Μόνο ένα ρεπό

Με πρωινή προπόνηση στο Δημοτικό Στάδιο συνεχίστηκε χθες η προετοιμασία της Καλαμάτας για το κρίσιμο ματς με το Βύζαντα Μεγάρων.  Σήμερα η προπόνηση θα γίνει στο Ασπρόχωμα, ενώ σε αντίθεση με τα Χριστούγεννα, αυτή τη εβδομάδα θα δοθεί μόνο ένα ρεπό.
Οι παίκτες θα ξεκουραστούν την Πρωτοχρονιά και από το Σάββατο θα επιστρέψουν στο γήπεδο. Απουσιάζουν δικαιολογημένα εκτός από τον Κερμενίδη και οι Καλαγκάνης, Παναγιωτόπουλος, Τορεζάνι που αναμένεται να γυρίσουν τη Δευτέρα.
Ο Λ. Μπίλης ανεβάζει λοιπόν τους ρυθμούς προκειμένου η Μεσσηνιακή ομάδα να παρουσιαστεί έτοιμοι στην επανέναρξη του πρωταθλήματος της Γ' εθνικής. Το βέβαιο είναι ότι θα δούμε μια ομάδα με τελείως διαφορετικό πρόσωπο στο 2016 λόγω των αρκετών μεταγραφών και αποχωρήσεων το Γενάρη.