Παρασκευή, 08 Ιανουάριος 2016 16:41

ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ: Εμεινε ο Μιτρόφ, προτάσεις για Αργυρόπουλο

Γράφτηκε από τον

Τα δύο αποκτήματα της Κυπαιρσσίας Σταύρος Μοντεσάντος και Σπύρος Φράγκος θα είναι διαθέσιμοι για το κυριακάτικο παιχνίδι με το Διαβολίτσι, αφού εκδόθηκαν σήμερα τα δελτία τους.


Από εκεί και πέρα στον ΑΟΚ θα γίνει μία ακόμα κίνηση, ενώ έως εσωτερική μεταγραφή μπορεί να χαρακτηριστεί ο Ιλιε Μιτρόφ. Ο έμπειρος ποδοσφαιριστής, που ήταν τραυματίας στο μεγαλύτερο διάστημα του πρώτου γύρου και φαινόταν ότι θα αποχωρήσει, θα συνεχίσει τελικά στην Κυπαρισσία. Ετσι ο Μιτρόφ μετρά αντίστροφα για να επιστρέψει στους αγωνιστικούς χώρους. Αντίθετα παρελθόν αποτελεί ο Ντέγιαν Μιλοσέσκι, ενώ δεν έχει βρεθεί ακόμα λύση με το Σίντι Ντιόπ, που λόγω γραφειοκρατικών προβλημάτων αδυνατεί να βγάλει δελτίο.
Εντός των ημερών θα ξεκαθαρίσει και το θέμα με τον Κώστα Αργυρόπουλο (φωτό), ο οποίος βρίσκεται στο "στόχαστρο" ομάδων από μεγαλύτερες κατηγορίες, μεταξύ των οποίων και η Καλαμάτα που έχει κάνει πρόταση.
Αν φύγει όμως ο Αργυρόπουλος, θα πρέπει να αντικατασταθεί με ισάξιο παίκτη προκειμένου η Κυπαρισσία να μπορέσει να παλέψει για την κατάκτηση του τίτλου.
Ο δεύτερος γύρος ξεκινά αυτό το Σαββατοκύριακο, με τον ΑΟΚ να φιλοξενεί μεθαύριο τον ενισχυμένο στις μεταγραφές Α.Ο. Διαβολιτσίου.