Δευτέρα, 11 Ιανουάριος 2016 12:00

ΠΑΜΙΣΟΣ - ΣΠΕΡΧΟΓΕΙΑ 4-1: Με άνετη νίκη διατήρησε το +3

Γράφτηκε από τον

Με άνετη νίκη και ωραίο ποδόσφαιρο ξεκίνησε τη νέα χρονιά ο Πάμισος που επιβλήθηκε με 4-1 της Σπερχογείας και διατηρήθηκε στο +3 από την δεύτερη Πύλο.

Οι νησιώτες δεν δυσκολεύτηκαν να φτάσουν στο τρίποντο και εκτός από τα τέσσερα γκολ είχαν χαμένο πέναλτι, δοκάρι και αρκετές ευκαιρίες.
Στον αντίποδα η Σπερχογεία, που είχε νέα πρόσωπα τους Σβερκούνο και Φίλαϊ, πάλεψε το παιχνίδι, μείωσε προσωρινά σε 2-1 και έμεινε με κάποια παράπονα από τη διαιτησία.
Η ομάδα του Αντώνη Μαυρέα μπήκε δυνατά και στο 3' το σουτ του Τουρλίδα απέκρουσε ο Τσούλος. Η Σπερχογεία απάντησε στο 8' με τον Κουλόπουλο να σεντράρει και τον Χριστόπουλο να παίρνει την κεφαλιά, όμως ο Κωνσταντακόπουλος έδιωξε δύσκολα σε κόρνερ.
Ο ρυθμός στο ματς ήταν καταιγιστικός παρά τη βροχή και στο 11' ο Γεωργιόπουλος πλάσαρε από κοντά με την μπάλα να κοντράρει σε σώματα και να φεύγει κόρνερ.

Χαμένο πέναλτι
και γκολ από Χ. Τρίψα

Στο επόμενο λεπτό ο Τζανετέας βρέθηκε μέσα στην περιοχή και ανατράπηκε από τον Ντέρτζια και ο Καρβούνης έδωσε πέναλτι.
Ο Τσουλάκος από τα 11 βήματα σούταρε στο κέντρο της εστίας, με τον Τσούλο να διώχνει με τα πόδια.
Στο 13' μετά από κόρνερ του Γεωργιόπουλου και σύγχυση στην περιοχή, ο Κορομηλάς με σουτ τράνταξε το οριζόντιο δοκάρι.
Η υπεροχή του Παμίσου καρποφόρησε στο 17' με δυνατό σουτ έξω από την περιοχή του Χ. Τρίψα που έστειλε τη μπάλα στη δεξιά γωνία.
Οι νησιώτες συνέχισαν να πιέζουν και στο 24' το σουτ του Τουρλίδα απομάκρυνε σε κόρνερ ο Τσούλος.
Στο 29' ο Σαραντόπουλος από πλάγια θέση σούταρε ψηλά άουτ.
Οι "Ταύροι" απείλησαν στο 31' όταν το μακρινό φάουλ του Κουλόπουλου σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι, με τον Κωνσταντακόπουλο να βρίσκει λίγο την μπάλα.
Τελευταία φάση στο πρώτο μέρος στο 43' με τον Τουρλίδα να μπαίνει από δεξιά και να πλασάρει, όμως ο Τσούλος έδιωξε σε κόρνερ.

Με πέναλτι ο Χελάς το 2-0

Στο δεύτερο μέρος ο ρυθμός έπεσε, όμως απεναντίας τα γκολ... έπεφταν βροχή. Στο 51' ο Κορομηλάς σέντραρε και ο Γεωργιόπουλος είχε κεφαλιά άουτ.
Στο 59' ο Τσουλάκος έπεσε στην περιοχή από μαρκάρισμα του Φίλαϊ, με τον
κ. Καρβούνη να δίνει δεύτερο πέναλτι κάτω από τις διαμαρτυρίες των φιλοξενούμενων.
Ο Χελάς που είχε περάσει πριν 2 λεπτά στο παιχνίδι ως αλλαγή, δεν λάθεψε από τα 11 βήματα γράφοντας το 2-0.
Στο 67' η Σπερχογεία ζήτησε πέναλτι για χέρι του Μωράκη, με τον κ. Καρβούνη να δίνει συνέχεια στο ματς, μην βλέποντας τον βοηθό του που είχε σηκώσει έγκαιρα τη σημαία του για οφσάιντ.

Μείωσε ο Κουλόπουλος

Στο 69' μετά από βολέ του Τσούλου ο Κωνσταντακόπουλος μπερδεύτηκε με τον Μπερερή και ο Κουλόπουλος που κυνηγούσε όλες τις φάσεις μείωσε με πλασέ σε κενή εστία σε 2-1.

Τσουλάκος και Μωράκης για το 4-1

Ομως ο Πάμισος δεν αγχώθηκε ιδιαίτερα μιας και στο 72' έφτασε σε τρίτο γκολ...
Ο Κουρούπης σέντραρε, ο Σαραντόπουλος πήρε την κεφαλιά πάσα και ο Τσουλάκος από κοντά με προβολή την έστειλε στα δίχτυα.
Το τελικό 4-1 διαμορφώθηκε στο 83' με τον Τζανετέα να σουτάρει στο δεξί δοκάρι και ο προωθημένος Μωράκης από κοντά να στέλνει με προβολή την μπάλα στα δίχτυα.
Δεν απέφυγε τα λάθη ο διαιτητής Καρβούνης.
Σωστές ήταν οι υποδείξεις των βοηθών Σταυρόπουλου και Ταβουλαρέα.
ΠΑΜΙΣΟΣ: Κωνσταντακόπουλος, Χ. Τρίψας, Γ. Τρίψας (65' Κουρούπης), Κορομηλάς, Τζανετέας, Μπερερής, Μωράκης, Γεωργιόπουλος, Τσουλάκος, Σαραντόπουλος (86' Λυμπερόπουλος), Τουρλίδας (57' Χελάς).
ΣΠΕΡΧΟΓΕΙΑ: Τσούλος, Κουμούτσος, Δωδέκατος, Κουρέας, Ντέρτζια (79' Μαλλικούρτης), Σβερκούνος, Κουλόπουλος, Φίλαϊ, Χριστόπουλος, Δικαίος, Παπανικολόπουλος (60' Δημητρίου).