Παρασκευή, 26 Ιούλιος 2013 14:51

Τον αμυντικό Νικήτα Κουπούζο πήρε το Διαβολίτσι

Γράφτηκε από τονΤην τελευταία του μεταγραφή για τη θερινή περίοδο πραγματοποίησε πριν λίγη ώρα ο Α.Ο. Διαβολιτσίου που απέκτησε τον 26χρονο αμυντικό Νικήτα Κουπούζο.


Ετσι ενισχύθηκε σημαντικά στα μετόπισθεν μιας και ο Κουπούζος μπορεί να παίξει τόσο ως κεντρικός αμυντικός όσο και σαν αριστερό μπακ.
Ο Κουπούζος την περσινή περίοδο έπαιξε από ένα εξάμηνο σε Δώριο και Μεθώνη, ενώ στο παρελθόν έχει φορέσει τη φανέλα αρκετών ομάδων (Εθνικός Μελιγαλά, Ολυμπιακός Καλαμάτας, Μιλτιάδης, Χώρα).
Ετσι καλύφθηκε με τον καλύτερο τρόπο το κενό που έχει αφήσει ο Βασίλης Κρεμμύδας ο οποίος έχει εκδηλώσει εδώ και καιρό την επιθυμία να αποχωρήσει από το σύλλογο. Ακόμη όμως δεν έχει βρει ομάδα (παρότι η διοίκηση του ΑΟΔ τα βρήκε με τον Πανθουριακό) και για την ώρα το δελτίο του είναι στην ομάδα του Διαβολιτσίου.
Η μεταγραφή του Κουπούζου ήταν η ένατη για το συγκρότημα του Σωτήρη Δημάκη, μιας και είχαν προηγηθεί οι Κώστας Βασιλόπουλος, Βασίλης Βεργόπουλος, Νίκος Ζερίτης, Θανάσης Γεωργαντάς, Παναγιώτης Δημητρίου, Θοδωρής Δασκαλάκης, Φώτης Χαρίτος και Γιάννης Μαυροειδάκος.

  1. ΠΡΟΣΦΑΤΑ
  2. ΔΗΜΟΦΙΛΗ
  3. ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ