Δευτέρα, 11 Ιανουάριος 2016 12:49

ΤΣΙΚΛΗΤΗΡΑΣ ΠΥΛΟΥ - ΜΙΛΤΙΑΔΗΣ 1-0: Το γκολ του Νάτση ήταν αρκετό

Γράφτηκε από τον
ΤΣΙΚΛΗΤΗΡΑΣ ΠΥΛΟΥ - ΜΙΛΤΙΑΔΗΣ 1-0: Το γκολ του Νάτση ήταν αρκετό

Με τον καλύτερο τρόπο ξεκίνησε τις υποχρεώσεις του στο β' γύρο του πρωταθλήματος της Α' τοπικής ο Τσικλητήρας Πύλου που νίκησε εντός έδρας με 1-0 τον Μιλτιάδη.

Η ομάδα της Πύλου διατηρήθηκε για 5ο σερί παιχνίδι αήττητη, καθώς μετράει στα προηγούμενα 4 ματς, δύο συνεχόμενες νίκες εντός και δύο ισοπαλίες εκτός και αραμένει στη διεκδίκηση της πρώτης θέσης.
Σε ό,τι αφορά το προχθεσινό παιχνίδι, είχε λίγες αξιόλογες φάσεις, με τον Τσικλητήρα να βρίσκει δίχτυα στο α' μέρος με το Νάτση, ένα γκολ, που αποδείχθηκε αρκετό για να φτάσει στη νίκη και πλέον με καλή ψυχολογία να περιμένει την Τετάρτη την Καλαμάτα στον επαναληπτικό αγώνα για την ημιτελική φάση του κυπέλλου Μεσσηνίας.
Ο Μιλτιάδης προσπάθησε στημένος αμυντικά και με αντεπιθέσεις να αποσπάσει βαθμό ή βαθμούς, όμως δεν είχε απάντηση στο γκολ που δέχτηκε και έτσι γνώρισε την ήττα. Ο Κώστας Λαμπρόπουλος δεν θέλησε να ρισκάρει τη συμμετοχή του Μπαρτσελό βάζοντας τον στο παιχνίδι, γιατί δεν ήταν απόλυτα έτοιμος να αγωνιστεί.
Το γκολ που έκρινε την αναμέτρηση σημείωσε στο 25' ο Νάτσης με πλασέ μέσα από την περιοχή.
Οι γηπεδούχοι δημιούργησαν καλές ευκαιρίες για να βάλουν και άλλα γκολ κυρίως με τους Νάτση, Μικελάτο και Μπαστακό.
Διαιτητής ήταν ο Νικολόπουλος και βοηθοί οι Γκούμας και Τσοπανάκης.
ΤΣΙΚΛΗΤΗΡΑΣ ΠΥΛΟΥ: Μίντζηρας, Δούνιας, Ανταλής, Χοτζάϊ, Μπαστακός, Μουράτης, Διακουμής (87' Χύσα), Νάτσης (67' Τσώνης), Τσάτσος, Μικελάτος, Βασιλόπουλος (78' Σίνος).
ΜΙΛΤΙΑΔΗΣ: Καλογήρου, Δημόπουλος, Ζώτος, Μπάλας, Ανδρώνης, Σταματόπουλος, Αναστασόπουλος, Λακριντής, Παντελής (35' Ταγκαλάκης), Γεωργιόπουλος, Διαμαντόπουλος.