Δευτέρα, 11 Ιανουάριος 2016 14:10

ΑΣΤΕΡΑΣ ΑΡΦΑΡΩΝ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ 1-3: Με... φόρα από το 2015 οι "ερυθρόλευκοι"

Γράφτηκε από τον

Σπουδαίο εκτός έδρας τρίποντο πήρε το Σάββατο ο Ολυμπιακός Καλαμάτας κερδίζοντας με 3-1 τον Αστέρα Αρφαρών.


Οι "ερυθρόλευκοι" πραγματοποιούν το τελευταίο διάστημα, σχεδόν δύο μήνες αξιόλογη πορεία, καθώς μετά την ήττα από τον συμπολίτη τους Απόλλωνα την 9η αγωνιστική μετρούν σε 7 αγώνες 5 νίκες και δύο ισοπαλίες. Είναι χαρακτηριστικό ότι από την 13η αγωνιστική και μέχρι και το προχθεσινό παιχνίδι για την 16η μετρούν 4 συνεχόμενες νίκες.
Από την άλλη η ήττα αυτή του Αστέρα τον διατηρεί χαμηλά στη βαθμολογία και βρίσκεται μια ανάσα από τη ζώνη του υποβιβασμού. Θα χρειαστεί οι παίκτες του να υπερβάλλουν εαυτούς από εδώ και μπρος ώστε να μπορέσει η ομάδα να διεκδικήσει την παραμονή της στην κατηγορία.

Τα γκολ

Στο 36’ κόρνερ του Αλεξανδρόπουλου ο Αργάνης με δυνατή κεφαλιά έβαλε μπροστά στο σκορ τον Ολυμπιακό κάνοντας το 0-1. Στο 40' σέντρα του Μπούρα στην περιοχή πετάχτηκε ο Καρύδης και με κεφαλιά έφερε το ματς στα ίσια γράφοντας το 1-1. Στο 68' σέντρα του Αναγνωστόπουλου ο Αλεξανδρόπουλος με δυνατό σουτ από κοντά έβαλε ξανά μπροστά στο σκορ τους φιλοξενούμενους πετυχαίνοντας το 1-2. Στο 91' ο Πολυμενέας με σουτ διαμόρφωσε το τελικό 1-3.
Καλές φάσεις για γκολ δημιούργησαν οι Μπούρας (1'), Μαρούδας (5'), Καρύδης (11')
Τον αγώνα διαιτήτευσε ο Πλακογιάννης.
ΑΣΤΕΡΑΣ ΑΡΦΑΡΩΝ: Κατσαρέας, Π. Καπόγλης, Μπούρας, Σ. Φέστας, Π. Χαραλαμπόπουλος, Ζέππος, Καρύδης, Τσιλίκος, Ηλ. Καπόγλης, Γιαννακόπουλος, Κ. Φέστας.
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ: Λυμπερόπουλος, Μαρούδας, Σ. Μπάλλας, Πολυμενέας, Γ. Μπάλλας, Αργάνης, Μαγουλιανίτης (60' Καρλαύτης), Τσαναλίας (57' Τζίφας), Θεοδωρόπουλος (46’ Παπαδέας), Αλεξανδρόπουλος, Αναγνωστόπουλος.