Δευτέρα, 11 Ιανουάριος 2016 19:53

Α.Ο. ΦΑΡΑΙ - ΑΝΔΡΟΥΣΑ 2-1: Της έσπασε το αήττητο 10 αγωνιστικών

Γράφτηκε από τον
Α.Ο. ΦΑΡΑΙ - ΑΝΔΡΟΥΣΑ 2-1: Της έσπασε το αήττητο 10 αγωνιστικών

Ιδανική πρεμιέρα στη νέα χρονιά, αλλά και στους αγώνες του β' γύρου έκανε προχθές το βράδυ ο Α.Ο. Φαραί που επικράτησε στο "Π. Μπαχράμης" της Ανδρούσας με 2-1.


Σε ένα παιχνίδι με λίγες φάσεις οι γηπεδούχοι αποδείχθηκαν πιο ουσιαστικοί και έφτασαν στην επικράτηση χάρις στα τέρματα που σημείωσαν ο Πέτσι, αλλά και ο νεοαποκτηθείς Νίκος Μουλιάτος στην πρώτη του μάλιστα συμμετοχή και 5 λεπτά μετά την είσοδό του στον αγωνιστικό χώρο.
Η Ανδρούσα που είχε να ηττηθεί από τον Οκτώβριο (10 αγωνιστικές, με 5 νίκες και 5 ισοπαλίες) προσπάθησε να διεκδικήσει ένα θετικό αποτέλεσμα, αλλά σε κάποιες φάσεις στη διάρκεια του ματς δεν βρήκε δίχτυα. Όταν κατάφερε να σκοράρει ήταν ήδη αργά και απλώς διαμόρφωσε το τελικό 2-1.

Φάσεις - γκολ

Στο 8' από φάουλ του Πατσιώτη, ο Γεωργιόπουλος έπιασε την κεφαλιά στέλνοντας την μπάλα άουτ από το κάθετο δοκάρι. Στο 10' ο Πέτσι εκτέλεσε φάουλ στην περιοχή για τον Μούσα, αυτός με κεφαλιά "σημάδεψε" το κάθετο δοκάρι. Στο 15' ο Πέτσι ύστερα από ατομική ενέργεια έφτασε έξω από την αντίπαλη περιοχή και με ωραία κίνηση άλλαξε πλευρά και σούταρε στο απέναντι "Γ" πετυχαίνοντας έτσι το 1-0. Στο 60' από σέντρα στην περιοχή ο Μουλιάτος με κεφαλιά εκμεταλλεύτηκε και τη σύγχυση που είχε δημιουργηθεί και έκανε το 2-0. Στο 68' σέντρα του Βοσνάκη στην περιοχή ο Κάλλας με κεφαλιά έστειλε την μπάλα άουτ. Στο 94' ανατροπή του Κρεμμύδα από τον Καπακλή στην περιοχή και πέναλτι. Ο Κάλλας ευστόχησε από τα 11 βήματα και σημείωσε το τελικό 2-1.
Ο Α.Ο. Φαραί φωνάζει για γκολ που του ακυρώθηκε στο 85' όταν σε φάουλ του Καπακλή, ο Πέτσι με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα. Ο διαιτητής Σερεμέτης το ακύρωσε υποστηρίζοντας ότι ο σκόρερ ήταν σε θέση οφσάιντ.
Α.Ο. ΦΑΡΑΙ: Μάρης, Μαυροειδάκος, Αντωνόπουλος (55' Μουλιάτος), Καντζιλιέρης, Καπακλής, Μούσα, Πάχης, Σεριάτος (82' Μάραντος), Σπανός (70' Χανδρινός), Πέτσι, Τσέρτος.
ΑΝΔΡΟΥΣΑ: Κατσίποδας, Κρεμμύδας, γκούνης, Γεωργιόπουλος, Τσώνης (58' Θεοδωσόπουλος), Μπαλόπουλος, Βοσνάκης (73' Τσέλα), Ηλιόπουλος, Πατσιώτης (84' Ιμεράσι), Μαραγκούλιας, Κάλλας.