Πέμπτη, 14 Ιανουαρίου 2016 18:45

ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ: Πήρε τον Βραζιλιάνο επιθετικό Ροντρίγκο που έχει παίξει Σούπερ Λίγκα (βίντεο)

Γράφτηκε από τον
ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ: Πήρε τον Βραζιλιάνο επιθετικό Ροντρίγκο που έχει παίξει Σούπερ Λίγκα (βίντεο)

Την επιθετική του γραμμή ενίσχυσε ο Απόλλωνας Καλαμάτας ο οποίος πρόσθεσε στο ρόστερ του ένα Βραζιλιάνο φορ με πλούσιο βιογραφικό.

Ο λόγος για τον Μπαρμπόσα Ντα Σίλβα Ροντρίγκο Σέζαρ ο οποίος ξεκίνησε τη καριέρα του στην Ατλέτικο Παραναένσε της Βραζιλίας και ήρθε στην Ελλάδα το 2008 για λογαριασμό του Θρασύβουλου που τότε ήταν στην Σούπερ Λίγκα. Είχε μάλιστα 11 συμμετοχές και 1 γκολ.
Στην συνέχεια επέστρεψε στην Βραζιλία και αγωνίστηκε σε διάφορες ομάδες ενώ επέστρεψε στην Ελλάδα το καλοκαίρι και αγωνίστηκε στον ΑΣ Γόρτυς του Ηρακλείου Κρήτης, καθώς παντρεύτηκε στην Κρήτη και έμεινε εκεί με την γυναίκα και το παιδί του.
Στο τοπικό της Κρήτης πήγε πολύ καλά και είχε αρκετές προτάσεις από μεγαλύτερες ομάδες ωστόσο ο Απόλλωνας ήταν αυτός που κατάφερε να τον αποκτήσει με την ελπίδα ότι θα τον ενισχύσει στην επίθεση και θα τον βοηθήσει στην προσπάθεια που κάνει για παραμονή στην Α' τοπική.
Ο Απόλλωνας πλέον ετοιμάζεται για το εκτός έδρας παιχνίδι με τον Πανθουριακό όπου ίσως παίξει ο νεοαποκτηθέντας Βραζιλιάνος φορ αν εκδοθεί το δελτίο του σήμερα.
Αμφίβολη είναι η συμμετοχή τοτυ Μάλαμα που έχει ίωση.

Πάρτε μία γεύση από τον παίκτη...