Παρασκευή, 15 Ιανουάριος 2016 11:46

"ΜΑΥΡΗ ΘΥΕΛΛΑ": Απογοήτευσε στην Πύλο και έδειξε ότι θέλει ενίσχυση

Γράφτηκε από τον
"ΜΑΥΡΗ ΘΥΕΛΛΑ": Απογοήτευσε στην Πύλο και έδειξε ότι θέλει ενίσχυση

Την κακή πορεία στο πρωτάθλημα της Γ' εθνικής διαδέχτηκε και η αποτυχία στο Κύπελλο Μεσσηνίας, με την Καλαμάτα να χάνει με το βαρύ 3-0 προχθές στην Πύλο από τον Τσικλητήρα και να αποκλείεται από τον τελικό του θεσμού.


Όσο και αν οι «μελανόλευκοι» τονίζουν ότι το Κύπελλο δεν τους ενδιέφερε ιδιαίτερα, η ήττα και ειδικά το βαρύ σκορ από μια ομάδα Α' τοπικής αποτελεί μια μαύρη σελίδα στην ιστορία της ομάδας και όπως είναι λογικό προκάλεσε απογοήτευση στις τάξεις των φιλάθλων της.
Αγωνιστικά, το συγκρότημα του Λεωνίδα Μπίλη έδειξε και προχθές ότι έχει πολλά κενά στο ρόστερ του μετά τις πρόσφατες αποχωρήσεις πολλών παικτών και φάνηκε η ανάγκη για μεταγραφές.
Θυμίζουμε πως στην Πύλο δεν έπαιξε μόνο ο Τορεζάνι (είχε ένα πρόβλημα και προφυλάχθηκε) και ο Τσόπελας ο οποίος θα έχει δικαίωμα συμμετοχής από την 1η Φεβρουαρίου. Απομένουν όλοι και όλοι 17 παίκτες που ήταν στην αποστολή προχθές στην Πύλο και με την όλη εικόνα τους έδειξαν ότι η ομάδα έχει χτυπητές αδυναμίες.
Ο Μπίλης θεωρεί ότι η κακή εικόνα στο β' ημίχρονο (όταν δέχτηκε και τα τρία γκολ) οφείλεται στην κούραση από την... λασπομαχία της Κυριακής με τον Βύζαντα Μεγάρων, κάτι που ωστόσο δεν μπορεί να αποτελεί δικαιολογία για την τραγική εμφάνιση στο β' ημίχρονο και για το γεγονός ότι η ομάδα δεν έδειξε καμιά διάθεση αντίδρασης μετά τα δύο γρήγορα γκολ του Τσικλητήρα.
Σήμερα αναμένονται στην Καλαμάτα δύο Άγγλοι παίκτες που πιθανότατα θα αποκτηθούν ενώ οι άνθρωποι της Καλαμάτας λένε ότι θα γίνουν πέντε μεταγραφές ακόμη.
Ο Κερμενίδης, που έχει φύγει από την πόλη μετά το ματς με τον Βύζαντα Μεγάρων, έχει ξεκαθαρίσει ότι δεν πρόκειται να συνεχίσει. Δεν έχει πάρει το δελτίο του ακόμη και ίσως γίνει μια νέα προσέγγιση από πλευράς Καλαμάτας, όμως θεωρείται πολύ δύσκολο να αλλάξει άποψη…
Στο μεταξύ ο Μπίλης τόνισε πως ο αποκλεισμός από το κύπελλο δεν πρέπει να επηρεάσει την Καλαμάτα στην προσπάθεια για παραμονή στην Γ' εθνική, ωστόσο εξέφρασε τον προβληματισμό του για το γεγονός ότι όσοι νεαροί παίκτες πήραν την ευκαιρία στην Πύλο δεν κατάφεραν να ανταπεξέλθουν.