Σάββατο, 16 Ιανουαρίου 2016 12:57

ΤΑΣΟΣ ΚΑΡΑΛΗΣ: «Οπλο μας ο κόσμος», λέει ο αντιπρόεδρος του Τσικλητήρα και κάνει όνειρα ανόδου

Γράφτηκε από τον
ΤΑΣΟΣ ΚΑΡΑΛΗΣ: «Οπλο μας ο κόσμος», λέει ο αντιπρόεδρος του Τσικλητήρα και κάνει όνειρα ανόδου

Μία από τις μεγαλύτερες επιτυχίες στην ιστορία του πέτυχε μεσοβδόμαδα ο Τσικλητήρας Πύλου, κερδίζοντας την πρόκριση στον τελικό του Κυπέλλου κόντρα στη «Μαύρη Θύελλα» και στην Πύλο δεν το κρύβουν πως περιμένουν ακόμα μεγαλύτερες επιτυχίες στη συνέχεια της φετινής σεζόν.


«Τρώγοντας έρχεται η όρεξη. Από τη στιγμή που καταφέραμε να αποκλείσουμε τη μεγάλη ομάδα του νομού και να ξαναπάμε στον τελικό, κανείς δεν μπορεί να μας απαγορέψει να ονειρευόμαστε» λέει ο αντιπρόεδρος Τάσος Καραλής, η... ψυχή μίας προσπάθειας που ξεκίνησε από πέρυσι κι έχει σαν μεγάλο στόχο τον προβιβασμό στη Γ’ Εθνική και συνεχίζει: «Η αλήθεια είναι πως στο ξεκίνημα της περσινής σεζόν δεν βάλαμε από την αρχή τον πήχη τόσο ψηλά, όμως με την άφιξη του Νίκου Κακαλέτρη και την πορεία στο Κύπελλο Ερασιτεχνών καταλάβαμε πως δεν χρειαζόμασταν και πολλά πράγματα ώστε να ανέβουμε επίπεδο και να διεκδικήσουμε κάτι καλύτερο.
Ο Τσικλητήρας είναι ένας σύλλογος που σε μία πολύ δύσκολη οικονομικά εποχή μπορεί να στέκεται στα πόδια του χάρη στον κόσμο του κι αυτό είναι το σπουδαιότερο από όλα. Οτι ο κόσμος της ευρύτερης περιοχής έχει αγκαλιάσει την προσπάθειά μας και μας στηρίζει με κάθε τρόπο, φυσικά και οικονομικά. Από ‘κει και πέρα είμαστε μία δεκάδα ανθρώπων που βάζουμε χρήματα και φροντίζουμε το οργανωτικό κομμάτι.
Από αυτό το εγχείρημα κερδισμένος θα βγει ο ίδιος ο σύλλογος, καθώς πέρα από την πρώτη ομάδα γίνεται σπουδαία δουλειά και στις ακαδημίες που λειτουργούν σε επαγγελματικά πρότυπα».
Με την αλλαγή της προκήρυξης στο φετινό Κύπελλο Ερασιτεχνών ο Τσικλητήρας μπορεί να έχει μία δεύτερη διέξοδο διεκδίκησης της ανόδου, σε περίπτωση που δεν τα καταφέρει στην Α’ Τοπική Μεσσηνίας κι αυτός είναι ο λόγος που η διοίκηση προσπαθεί να διευρύνει το ρόστερ. «Αν όλα εξελιχθούν όπως περιμένουμε και κατακτήσουμε το Κύπελλο Μεσσηνίας θα έχουμε πολύ βαρύ πρόγραμμα μέχρι το Πάσχα, λόγω και της παράλληλης συμμετοχής μας στο Κύπελλο Ερασιτεχνών. Επειδή και αυτή η διοργάνωση δίνει εισιτήριο ανόδου προσπαθούμε να ενισχύσουμε όσο μπορούμε το ρόστερ ώστε να ανταποκριθούμε με επιτυχία στις διπλές υποχρεώσεις μας» υποστηρίζει ο αντιπρόεδρος του Τσικλητήρα που θεωρεί πως η ανοδική πορεία των τελευταίων χρόνων θα έχει συνέχεια: «Εχουν μπει πολύ γερές βάσεις στον Τσικλητήρα φέτος και με τη συμπαράσταση του κόσμου δεν έχουμε να φοβηθούμε τίποτα. Οι φιλοδοξίες μας φτάνουν μέχρι τη Γ’ Εθνική και θα το κυνηγήσουμε όσο μπορούμε, είτε μέσα από το πρωτάθλημα, είτε από το Κύπελλο. Η σεζόν έχει ακόμα αρκετό δρόμο».