Τρίτη, 19 Ιανουάριος 2016 13:58

ΤΣΙΚΛΗΤΗΡΑΣ ΠΥΛΟΥ: Διπρόσωπος με Ολυμπιακό Καλαμάτας

Γράφτηκε από τον

Αν και προηγήθηκε 0-2 μόλις στο 15', ο Τσικλητήρας δεν νίκησε  τον Ολυμπιακό Καλαμάτας (2-2) και απομακρύνθηκε πέντε βαθμούς από τον πρωτοπόρο της Α' τοπικής Πάμισο.

Η ομάδα της Πύλου παρουσίασε δύο πρόσωπα στη σαββατιάτικη αναμέτρηση. Ηταν καλή στο πρώτο μέρος και κακή στο δεύτερο, όπου φάνηκε να μένει από.. δυνάμεις. Ο Νίκος Κακαλέτρης αποδίδει την ισοπαλία στην κούραση από τη μεγάλη προσπάθεια που έγινε στο μεσοβδόμαδο ημιτελικό με τη "Μαύρη Θύελλα".
"Κλείσαμε μια πολύ δύσκολη εβδομάδα με τρία παιχνίδια. Κάναμε ένα αρκετά καλό πρώτο ημίχρονο, αλλά στο δεύτερο ρίξαμε πολύ την απόδοσή μας και σε αυτό συνετέλεσε η κόπωση του παιχνιδιού της Τετάρτης, που μας οδήγησε σε σωρεία λαθών. Ακόμα όμως και στο κακό δεύτερο ημίχρονο είχαμε ευκαιρία στο φινάλε για να πάρουμε τους τρεις βαθμούς.  Η ισοπαλία μας αφήνει σίγουρα πικρή γεύση". Ο προπονητής του Τσικλητήρα ξεκαθαρίζει πάντως ότι σε καμία περίπτωση δεν υπάρχει απογοήτευση:
 "Μόλις ξεκίνησε ο δεύτερος γύρος, που σημαίνει ότι υπάρχει πολύς δρόμος. Χρειάζεται καθαρό μυαλό και ηρεμία για να φθάσεις στο στόχο σου. Συνεχίζουμε λοιπόν την προσπάθειά μας, όπως θα κάναμε και αν είχαμε κερδίσει".
Κόντρα στον Ολυμπιακό αγωνίστηκαν και οι νεοαποκτηθέντες Γραμματικόπουλος, Κυριαζόπουλος, οι οποίοι προσθέτουν εμπειρία και ποιότητα, αλλά χρειάζονται χρόνο για να προσαρμοστούν.  Ο Τσικλητήρας έχει αποκτήσει ακόμα και τον επίσης έμπειρο Μπαστακό και θα προχωρήσει σε άλλη μεταγραφή, εφόσον βρεθεί κάτι το εξαιρετικό.
Η προσοχή στρέφεται πλέον στο κυριακάτικο εντός έδρας ματς με το Διαβολίτσι, με την προετοιμασία να ξεκινά σήμερα έπειτα από διήμερο ρεπό.
Οι Μπίζος και Νάτσης έχουν τεθεί πλέον στη διάθεση της τεχνικής ηγεσίας και σήμερα θα φανεί το μέγεθος του τραυματισμού του Μικελάτου.