Πέμπτη, 21 Ιανουάριος 2016 17:09

ΠΑΝΘΟΥΡΙΑΚΟΣ: Επιστροφή στις νίκες θέλει στο Δώριο

Γράφτηκε από τον

Ένα από άσχημα φετινά του παιχνίδι έκανε το Σάββατο ο Πανθουριακός με αποτέλεσμα να γνωρίσει εντός έδρας ήττα με 1-0 από τον Απόλλωνα Καλαμάτας.


Το συγκρότημα του Γιώργου Αργυρόπουλου έπεσε έτσι από την πέμπτη θέση του βαθμολογικού πίνακα της Α' τοπικής και πλέον θα προσπαθήσει να πάρει εκτός έδρας τους βαθμούς που έχασε από τον Απόλλωνα. Η προσοχή πλέον είναι στο εκτός έδρας παιχνίδι με το Δώριο, όπου ο Πανθουριακός θα προσπαθήσει να επιστρέψει στις νίκες. 
«Κάναμε ένα κακό παιχνίδι απέναντι στον Απόλλωνα. σίγουρα επηρέασαν και οι καιρικές συνθήκες, χωρίς αυτό να αποτελεί δικαιολογία. Αφήνουμε όμως αυτό το ματς και θα πάμε στο Δώριο με μοναδικό στόχο τη νίκη. Σεβόμαστε ιδιαίτερα το Δώριο και την προσπάθεια που κάνει για παραμονή όμως από την πλευρά μας θέλουμε να επιστρέψουμε στις νίκες μετά το άτυχο ματς με τον Απόλλωνα», τόνισε ο Γιώργος Αργυρόπουλος. 
Βιδάκης και Δωδέκατος θα απουσιάσουν από το Κυριακάτικο ματς ενώ οι υπόλοιποι παίκτες θα είναι στην διάθεση του προπονητή τους. Μεταγραφικά, στον Πανθουριακό δεν καίγονται για κάποια κίνηση και θα πάρουν παίκτη μόνο αν προκύψει κάποια καλή περίπτωση.