Παρασκευή, 22 Ιανουάριος 2016 12:51

ΠΑΜΙΣΟΣ: Στόχος το 3Χ3 στα συνεχόμενα ματς που έχει στη Μεσσήνη

Γράφτηκε από τον
ΠΑΜΙΣΟΣ: Στόχος το 3Χ3 στα συνεχόμενα ματς που έχει στη Μεσσήνη

Την περασμένη Κυριακή ο πρωτοπόρος της Α' τοπικής Πάμισος αύξησε στους πέντε τους βαθμούς της διαφοράς του από τον δεύτερο Τσικλητήρα Πύλου και έκανε ένα σημαντικό βήμα για την κατάκτηση του τίτλου.


Στόχος των «πράσινων» είναι πλέον να διατηρήσουν ή και να αυξήσουν και άλλο την διαφορά των πέντε βαθμών.
Σε πρώτη φάση λοιπόν το συγκρότημα του Αντώνη Μαυρέα θα προσπαθήσει να αξιοποιήσει στο έπακρο τον παράγοντα έδρα και να πάρει 9 βαθμούς στα τρία συνεχόμενα ματς που έχει να δώσει στην Μεσσήνη.
Η αρχή θα γίνει αύριο κόντρα στον Ολυμπιακό Καλαμάτας (3 μ.μ.) ενώ θα τις δύο επόμενες αγωνιστικές θα ακολουθήσουν οι εντός έδρας αναμετρήσεις με Διαβολίτσι και Ανδρούσα.
Στον Πάμισο γνωρίζουν ότι το αυριανό ματς με τον Ολυμπιακό κρύβει παγίδες αφού οι «ερυθρόλευκοι» είναι φορμαρισμένοι και το τελευταίο διάστημα έχουν κερδίσει την Κυπαρισσία ενώ την περασμένη Κυριακή έφεραν ισοπαλία με τον Τσικλητήρα.
Ο Μαυρέας τονίζει ότι η ομάδα του αντιμετωπίζει με προσοχή και σοβαρότητα το παιχνίδι και περιμένει από τους παίκτες του να δείξουν το καλό τους πρόσωπο ώστε να φτάσουν σε μια ακόμη νίκη.
Το ευχάριστο είναι ότι δεν υπάρχουν προβλήματα και όλοι οι παίκτες θα είναι στην διάθεση του προπονητή τους.

Προπονείται ο Καλαντζής,
κρούση για Σταματελόπουλο

Μεταγραφικά, ο Χρήστος Καλαντζής συνεχίζει να προπονείται με τον Πάμισο, οι «πράσινοι» τον θέλουν, ωστόσο ο παίκτης θεωρεί δύσκολο να επιστρέψει στην ενεργό δράση. Ο Πάμισος έχει εκφράσει ενδιαφέρον για τον Σταματελόπουλο του Μεσσηνιακού, έχει γίνει επαφή με την διοίκηση της Καλαματιανής ομάδας και τις επόμενες μέρες θα φανεί αν θα προχωρήσει η μεταγραφή.