Παρασκευή, 22 Ιανουάριος 2016 14:09

ΔΙΑΒΟΛΙΤΣΙ: Με ανεβασμένη ψυχολογία στην Πύλο

Γράφτηκε από τον
ΔΙΑΒΟΛΙΤΣΙ: Με ανεβασμένη ψυχολογία στην Πύλο

Η εντυπωσιακή νίκη με 6-0 απέναντι στην Αστέρα Αρφαρών έδωσε βαθμολογική ανάσα στο Διαβολίτσι που πλέον είναι μόλις δύο βαθμούς κάτω από την ζώνη του υποβιβασμού.

Επιπλέον τόνωσε το ηθικό της ομάδας εν όψει της συνέχειας και της δύσκολης προσπάθειας για παραμονή. Η ομάδα παρουσιάστηκε ενισχυμένη μετά τις μεταγραφές που έγιναν και στις τάξεις της περιμένουν ότι στην συνέχεια του πρωταθλήματος θα είναι καλύτερη από ότι στον πρώτο γύρο.
Ο Σωτήρης Δημάκης τόνισε σχετικά: «Στο ματς με τον Αστέρα Αρφαρών δείξαμε ότι είμαστε σε καλό δρόμο. Το πρώτο θετικό ήταν ότι το αποτέλεσμα αυτό μας δίνει ψυχολογικό αβαντάζ για την συνέχεια. Και το δεύτερο και ίσως πιο σημαντικό ότι για πρώτη φορά στο πρωτάθλημα κρατήσαμε το μηδέν στην άμυνα. Και αυτό γιατί το σημαντικότερο πρόβλημα που είχαμε μέχρι τώρα στο πρωτάθλημα ήταν αμυντικό».
Ο τεχνικός του Διαβολιτσίου σχολίασε και το επόμενο δύσκολο εκτός έδρας παιχνίδι στην Πύλο ενώ τόνισε πως οι μεταγραφές τελείωσαν για την ομάδα του. «Έχουμε ένα δύσκολο ματς στην Πύλο απέναντι σε μια από τις πιο δυνατές ομάδες της κατηγορίας. Από την πλευρά μας είμαστε καταδικασμένοι πλέον να ψάχνουμε για βαθμούς σε όλα τα ματς και αυτό θα κάνουμε και στην Πύλο. Οι μεταγραφικές μας κινήσεις έχουν τελειώσει. Κάναμε πέντε πολύ καλές προσθήκες και αυτό φάνηκε από το πρώτο κιόλας παιχνίδι».
Αγωνιστικά, στο Διαβολίτσι δεν υπάρχουν προβλήματα και η ομάδα θα πάει πλήρης στην Πύλο την Κυριακή.